Vanaf € 199,- per maand

Voor slechts € 199,- per maand voor de eerste gebruiker kunt u gebruik maken van IT's Perfect. Daarmee beschikt u over het meest geavanceerde online ERP systeem voor de fashion. Daarnaast zijn de tarieven afhankelijk van diverse factoren zoals het aantal gebruikers, magazijnen, merken en agenten. Klik op 'nu configureren' om uw eigen ERP systeem te configureren.
Nu configureren

Implementatiekosten

De implementatie kosten van IT's Perfect bestaan uit de installatie kosten en opleiding. Omdat IT's Perfect een 100% cloud ERP systeem is zijn de installatie kosten een fractie van de implementatie kosten van traditionele ERP leveranciers. De installatiekosten zijn afhankelijk van de gekozen module's zoals de B2B webshop, iPad app en het leveranciersportaal.

Opleiding

Opleiding is bij IT's Perfect geen directe noodzaak door de volledige documentatie. Daarnaast bieden wij een kosteloze implementatie wizard aan die u helpt bij het opzetten van uw ERP systeem en hebben we een geïmplementeerde help functies die u actief ondersteund met het beantwoorden van uw vragen. Uiteraard staan onze consultants voor u klaar indien u graag een opleidingstraject wilt of tussentijdse opleiding.

Een snelle start

Binnen enkele dagen kunnen wij uw volledige ERP omgeving opleveren. Dat houdt in dat u zeer snel kunt starten met het in gebruik nemen van IT's Perfect. U ontvangt de inloggegevens inclusief een quick start guide via de e-mail zodat u snel kunt starten.

Overstapservice

IT's Perfect heeft ervaring in de migratie van de meest voorkomende ERP systemen voor de fashion. Hierdoor kunnen wij snel uw oude data migreren naar IT's Perfect. Bijvoorbeeld via onze import wizard waarmee u met slechts 2 Excel documenten uw volledige ERP omgeving kunt inrichten, ook als u nog geen ERP systeem heeft.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten