Buur fashion
Reynoud Koster
Buur Fashion zocht voor haar damesmerken Yest, Yesta, Ivy Beau en Ivy Bella een portal waar haar klanten rechtstreeks orders kunnen schrijven. Deze portal zou niet de gehele collectie en beschikbare voorraden overzichtelijk moeten presenteren, en niet alleen moeten beschikken over een eenvoudige wijze van order invoer, de klant moet ook andere functionaliteit tot haar beschikking hebben.
Tango shoes
Marc Mandemakers
De volledige online ondersteuning van elk proces binnen Tango in combinatie met de grote toegankelijkheid trok Tango over de streep. En daarmee is ook Tango Shoes klaar voor de toekomst. De grote toegankelijkheid van data, via verschillende dashboards, zijn voor Tango Shoes van grote toegevoegde waarde. Logistieke verwerking van prepacks, waarbij gebruik gemaakt wordt van een logistieke dienstverlener, moet vanuit de ERP omgeving worden aangestuurd.
Katherina Loretta
Katy ten Boer
Om de snelle, voornamelijk internationale groei goed te facilitairen hebben wij gekozen voor de Fashion ERP oplossing van IT’s perfect. Het uiterst gebruiksvriendelijk systeem heeft ervoor gezorgd dat onze primaire bedrijfsprocessen productie, verkoop en financiën niet alleen efficiënt maar zeer zeker ook flexibel zijn ingericht. We hebben nu echt 24/7 overzicht en inzicht in de performance van het bedrijf.
Ninni Vi
Chantal te Meerman
Werken met IT’s Perfect heeft onze bedrijfsprocessen inzichtelijker en eenvoudiger gemaakt. Onze dagelijkse activiteiten kunnen we nu zo efficiënt mogelijk uitvoeren. Dit geeft rust en zekerheid.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten