Missie & visie

De missie van IT's Perfect: het leveren van een totale software oplossing voor de fashion industrie, die elk denkbaar functioneel gebied afdekt, en die door haar hoge mate van gebruiksvriendelijkheid met de kleinst mogelijke inspanning in gebruik genomen kan worden, op elk denkbaar device, waar men ook is.
Gebruiksvriendelijk en innovatie zijn de kernwoorden die centraal staan binnen IT's Perfect.

De medewerkers achter IT's Perfect beschikken over jarenlange ervaring in fashion, en in IT. Er is - als gebruiker en als IT specialist - met vele oplossingen gewerkt, welke expliciet voor de mode waren gecreëerd. Hoewel de noodzakelijke fashion-functionaliteit veelal wel werd gecoverd, bleek dat ingebruikname en opleiding steeds hoge kosten met zich meebrachten. En wanneer er behoefte was aan externe applicaties, zoals een B2B shop, een B2C shop, een retailoplossing, PDM, een workflowoplossing, integratie met mobile apps, of welke andere externe oplossing dan ook, dan was het koppelen aan deze applicaties steevast een ingewikkeld traject met hoge kosten. Dit gaf te denken: waarom is de gemiddelde consumentensoftware met een druk op de knop in gebruik te nemen, en is het aanleren van functionaliteit in dit geval een kwestie van minuten, terwijl het in gebruik nemen van business applicaties nog steeds een langdurig en kostbaar blijkt. En wanneer het pakket in gebruik genomen is, blijkt immer weer dat koppelen met externe applicaties een vorm van hogere wetenschap is, waarbij de oorzaak veelal ligt in het gebruik van verouderde technologie.

Oplossingen voor fashion wholesale en retail gemaakt vanuit fashion ervaring.

IT's Perfect gaat uit van een aantal stellingen:
En bovenstaande is een goede weergave van de visie van IT's Perfect: een modebedrijf moet uitstekend in staat zijn om een eenvoudig te gebruiken pakket, dat volledig geënt is op de markt waarin het actief is, zelf in gebruik te nemen, met minimale ondersteuning, in een zeer korte periode. 
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten