Over ons: IT's Perfect Fashion automatisering

De medewerkers van IT’s Perfect hebben jaren lang hun strepen verdiend in de mode, en in automatisering. Wij kennen uw proces, en wij kennen uw problematiek. En wij onderkenden de noodzaak voor een innovatieve marktspecifieke oplossing, waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste online technieken, en waarbij licentie – en implementatiekosten beheersbaar zijn.
Innovatie in Fashion
De medewerkers van IT'S Perfect hebben jarenlange ervaring in Fashion en in IT. In deze jaren is gewerkt met vele van de klassieke Fashion ERP producten. Waar een modebedrijf vraagt om eenvoud en pragmatisme, onderscheidt de klassieke ERP markt zich door complexiteit. En hier herkent IT's Perfect zich niet in. Eenvoud, helderheid en toegankelijkheid, dat zijn de keywords voor IT's Perfect. Waarbij we gebruik maken van de laatste technologie.
Wij geloven in uw capaciteit
Is een lang implementatie traject bij ingebruikname van een nieuw ERP pakket noodzakelijk? Wij geloven van niet. Want wij geloven dat u exact weet hoe u uw proces moet voeren. En wij weten dat IT's Perfect daarbij aansluit. De hoge mate van gebruiksvriendelijkheid van IT's Perfect, in combinatie met de online beschikbare documentatie, stelt u in staat IT's Perfect zelf in gebruik te nemen. Met een zo laag mogelijk kostenniveau. En wilt u toch ondersteuning? Dan zijn we uiteraard beschikbaar. Wanneer u dat wil.
Vanuit uw en onze kennis en ervaring creëerden wij iets perfects: IT’s Perfect. En wij weten als geen ander dat ontwikkelingen in de huidige markt, en technische vernieuwingen, elkaar snel opvolgen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet, en willen deze steeds een stap voor zijn. Daarnaast willen we ons niet beperken tot een enkel segment: wholesale, retail, manufacturing, private label, corporate wear, sporting goods, shoes, accesories, we bieden een oplossing voor al deze segmenten. Waarbij we streven naar een volledig geintegreerde omgeving, die alles biedt waar de mode industrie om vraagt! Daarbij rekenen we ook op u! Niemand kent de markt beter dan u. En wij zien onze klant daarom als partner. En we staan altijd open voor markt input voor onze volgende release! Zorg samen met ons dat IT’s Perfect perfect is. Nu, en in de toekomst!
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten