Het in Amsterdam gevestigde agentuurschap solo twentyfive, met agentschappen voor onder andere merken als Paige, TOMS, Rude Riders en Dolfie, heeft ter ondersteuning van haar groei gekozen voor de online fashion oplossing van IT's Perfect.
solotwentyfive was op zoek naar een oplossing die tegen lage aanloopkosten snel in gebruik genomen kan worden, maar die toch alle functionaliteit biedt die voor een modebedrijf van belang zijn. IT's Perfect biedt hiervoor de pasklare oplossing. De hoge mate van gebruiksvriendelijkheid maakt snelle implementatie van het product mogelijk, waarbij hoge implementatie - en consultancykosten achterwege blijven. En IT's Perfect biedt evengoed alle fashion functionaliteit die van een IT oplossing voor de Fashion verwacht mag worden, en meer.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten