Sample Room, een private label fashion company met kantoren in Nederland en China, kiest voor de specifieke opvolging van haar private label proces voor IT's Perfects Private Label module.
IT's Perfect's private label module maakt het mogelijk om het private label proces te volgen op basis van het contract met de klant. Onder het contract leggen we vast om welke klant het gaat, welke leverancier het product bij voorkeur gaat maken, hoe het specifieke artikel er voor deze klant precies uit moet gaan zien, en tegen welke kosten. Wanneer er een daadwerkelijke verkooporder wordt geplaatst door de klant, dan kunnen we ook deze vastleggen onder het contract. De bij deze verkooporder 1-op-1 behorende inkooporder bij de leverancier kan automatisch worden gecreeerd. In het private label dashboard worden vooraf bepaalde kritische voorwaarden gemonitord. Denk bijvoorbeeld aan het aantal op de verkooporder en het aantal op de inkooporder, of de ETD van de inkooporder ten opzichte van de beloofde leverdatum op de verkooporder. Het gebruik van de IT's Perfect private label oplossing maakt uw private label proces volledig inzichtelijk.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten