IT's Perfect Logistisc is vandaag gereleased. IT's Perfect ondersteunt daarmee vanaf nu het volledige logistieke proces van een modebedrijf. Of dat nu in het eigen magazijn plaats vindt, of dat er gebruik gemaakt wordt van een logistieke dienstverlener.
Via ontvangstvoorstellen kunnen te ontvangen aantallen vooraf worden aangemeld, op basis van de informatie van de leverancier. Op de dag van ontvangst kunnen de aantallen ineens worden ingeboekt, of eerst geteld via een magazijnopdracht. Na ontvangst kan de voorraad automatisch worden gedistribueerd over de openstaande verkooporders, waarbij klantprioriteit, leverdata, eventuele kredietlimiet overschrijdingen, gebroken maatranges en order-uitleverpercentages in het automatische proces worden meegenomen. De automatische toewijzing van aantallen kan eventueel nog worden aangepast, waarna de picks automatisch kunnen worden aangemaakt. IT's Perfect ondersteund uw logistiek proces zoals dat van een fashion automatiseerder verwacht mag worden.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten