De No Excess look is down-to-earth, hun motto is: Simple, Strong, Sophisticated. IT's Perfects online Fashion solution sluit hier naadloos op aan. Vandaar dat No Excess koos voor IT's Perfect als hun nieuwe partner voor automatisering van hun sales processen.
No Excess was met name op zoek naar een oplossing voor hun steeds groeiende B2B order intake, voor de merken No Excess en Noize. IT's Perfect online fashion ERP in combinatie met de IT's Perfect B2B Portal bood voor hen de oplossing. IT's Perfects backoffice zal worden geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV. No Excess beschikt hiermee over onder andere de B2B Portal van IT's Perfect. Hiermee worden alle eisen en wensen van zowel klant als agent afgedekt. De klant heeft toegang tot zijn orders, facturen, en pakbonnen, en heeft inzicht in zijn openstaand saldo. De klant kan achteraf, of meteen, afrekening via de B2B Portal. De klant kan tevens online retouren aanmelden, of commerciele omruilingen doen. De agent heeft alle klant informatie van zijn klanten tot zijn beschikking, en heeft daarnaast inzicht in al zijn orderstatistieken. Deze statistieken kunnen worden afgezet tegen zijn budget, zodat hij een goed inzicht heeft in realisatie vs budget. Ook heeft de agent een volledige CRM module tot zijn beschikking, waar hij notities kan plaatsen, herinneringen kan invoeren, of bijvoorbeeld foto's of bezoekrapporten uploaden. Al deze informatie is meteen beschikbaar in IT's Perfect ERP. De agent kan ook offertes uitbrengen, en deze in een later stadium promoveren tot order. Tevens kan hij bestaande orders kopiëren, aanpassen, en opnieuw schrijven. De klant kan de order op het scherm ondertekenen, en ontvangt meteen een e-mail met orderbevestiging, handtekening, en algemene voorwaarden. De hele portal is beschikbaar in 6 talen.

Dit alles, en meer, overtuigde No Excess van het feit dat er maar 1 weg te kiezen was: de Perfect way.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten