‘Modieus, comfortabel, stijlvol en draagbaar’, dat zijn de kernwaarden van NED International,een korte termijn-leverancier van Nederlandse bodem. “We zijn een jong familiebedrijf dat het label NED Dutch Fashion Design nu vijf jaar op de markt brengt.”
En bij de ondersteuning van de verdere groei zal  NED gebruik maken van IT's Perfect. NED gaat gebruik maken van IT's Perfects mogelijkheid om stuklijsten vast te leggen op artikelniveau, op basis waarvan de materiaalbehoefte kan worden berekend. Voor deze materiaalbehoefte kunnen vervolgens automatisch inkooporders worden gegenereerd. En na ontvangst van het gereed product kan de consumptie van deze materialen automatisch worden afgeboekt. NED gaat hiermee dus gebruik maken van de volledige MPS/MRP functionaliteit van IT's Perfect.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten