La Ligna, een vrouwen merk van Hollandse bodem sinds 1984, zocht voor haar centrale logistieke proces, en haar 32 winkels, een passende en geïntegreerde IT oplossing.
Hierbij was de wens met name om met één systeem zowel de wholesale activiteiten als de retail, inclusief de kassa's te kunnen afdekken. IT's Perfect bleek de enige speler in de markt die deze combinatie daadwerkelijk kan leveren. De keuze voor IT's Perfect was dus snel gemaakt. Het hoofdkantoor van La Ligna werkt binnen het IT's Perfect ERP systeem en kan van daaruit realtime de verkopen in de winkel volgen, die allen met de geïntegreerde IT's Perfect kassa werken. Ook de B2C webshop is op dezelfde wijze geïntegreerd, zodat deze op dezelfde wijze als een fysieke winkel behandeld kan worden. Aanvullingen naar de winkels, of naar de B2C webshop, vinden plaats met één druk op de knop, resulterend in meldingen op alle kassa's. Bij ontvangst van de goederen worden deze afgescand op de kassa, waarna de voorraad realtime wordt bijgewerkt. Inzicht in verkopen, omloopsnelheden en voorraden, alles realtime. IT's Perfect levert dit alles, en meer. Meer informatie over La Ligna: www.laligna.nl.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten