Katherina Loretta kiest ter ondersteuning van haar groei voor IT's Perfect, en zal per direct van start gaan om het komende seizoen geheel in de IT's Perfect omgeving te kunnen voeren. Katherina Loretta bevindt zich in de groeifase die een jong en succesvol merk kenmerkt.
Waar tot op heden Excel en Word de bedrijfsprocessen ondersteunden, is om verdere groei te faciliteren de tijd aangebroken om te gaan werken met een ERP systeem.
Hierbij moeten de kosten uiteraard beheersbaar zijn, en moet er zonder enorme opleidings - en implementatietrajecten een snelle start gemaakt worden. Katherina Loretta ziet in IT's Perfect deze mogelijkheden geboden.
De collectie van Katherina Loretta bevat kleding, shawls en sieraden en wisselend ook andere mode accessoires. Katherina Loretta is opvallend, eigentijds, stoer maar altijd uniek en vrouwelijk. Kortom altijd een complete collectie, met voor ieder wat wils. Elke collectie, is ieder seizoen weer bijzonder en uniek die het dragen meer dan waard is. www.katherinaloretta.nl

 
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten