Pure Fashion Wear, leverancier van de merken Jacky Luxury en Jacky Girls, was op zoek naar een up-to-date online Fashion ERP systeem dat haar fashion wensen volledig afdekt. Bovendien wilde Pure Fashion Wear het voor het verkoopteam mogelijk maken om de voorordering voor de merken Jacky Luxury en Jacky Girls volledig online te kunnen doen, daarmee gebruik makend van een tablet.
Het antwoord voor Pure Fashion Wear was IT's Perfect's online Fashion ERP, in combinatie met de volledig geintegreerde B2B Webshop. De backoffice kan eenvoudig het inkoop - , verkoop -, logistieke - en facturatieproces beheersen, terwijl het verkoopteam vanaf hun tablet de orders op klantlocatie, of in de showroom kunnen schrijven. Na het schrijven van de voororder gaat er onmiddellijk een orderbevestiging via email naar de klant. De backoffice wordt ontlast, het foutpercentage wordt verminderd, en de verkoper heeft altijd en overal zijn volledige collectie onder zijn arm. Het was deze mate van efficienty die Pure Fashion Wear deden besluiten om te kiezen voor IT's Perfect.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten