Meandco, verzorger van private label diensten en leverancier van het damesmerk &Co, gaat zowel haar private label activiteiten als haar wholesale activiteiten voortaan voeren met de online Fashion oplossingen van IT's Perfect.
Het feit dat het private label proces en het wholesale proces simultaan, en binnen hetzelfde systeem, gevoerd kunnen worden is voor Maandco zeer belangrijk. Het vastleggen van stuklijsten en verbruik, het registreren van alle PDM data, en het kunnen genereren van gedetailleerde product sheets is voor Maandco van het grootste belang. De PDM module van IT's Perfect biedt hiervoor de oplossing. Het volgen van een private label proces is key, en de workflow module stelt Maandco in staat om per dag hun private label processen te monitoren. En loopt er iets spaak, dan stelt It's Perfect de gebruiker hiervan per e-mail op de hoogte. Voor het wholesaleproces bestond de wens om snel een professionele b2b portal online te brengen. Daar IT's Perfect al het bovenstaande biedt, en nog veel meer, was de keuze voor IT's Perfect binnen een week gemaakt.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten