IT's Perfect heeft vandaag haar mobile App voor de iPhone gereleased! Deze App stelt u in staat om verschillende functionaliteit uit IT's Perfect binnen een handige iPhone App tot uw beschikking te hebben.
Zo kunt u, nadat u uw telefoon heeft gekoppeld aan IT's Perfect, inloggen in de ERP omgeving met een enkele druk op de knop. Daarnaast stelt deze app u in staat om een artikel te scannen, om onmiddellijk de voorraad gepresenteerd te krijgen, per kleur/maat en per locatie. Nog beter: met de IT's Perfect Mobile App kunt u zelfs uw volledig pick en pack process afhandelen, waarbij de iPhone fungeert als barcodescanner! En, last but not least, via de App blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen van IT's Perfect. Leest u dit bericht op uw iPhone? U kunt de App meteen downloaden, klik hier.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten