IT’s Perfect lanceert haar nieuwste module, PDM. Met deze module voor Product Data Management wordt de ontwikkel afdeling van een modebedrijf in staat gesteld om al haar style gerelateerde gegevens centraal vast te leggen.

Of het nu gaat om schetsen, ontwerpen, maatspecificaties, stuklijsten, materialen of welke andere data, alles kan online en centraal worden opgeslagen. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om alle processen gedurende de totstandkoming van het uiteindelijke artikel, zoals het sample proces en het produktieproces, in tijd te volgen. Bij afwijkingen kan tijdig worden bijgestuurd. En alle communicatie aangaande dit proces, intern en met de productielocatie, wordt centraal vastgelegd. IT’s Perfects PDM stroomlijnt uw design en productieproces, en is de onmisbare tool voor uw design afdeling.

Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten