Steeds meer merken openen hun eigen winkels, en dienen te investeren in externe kassa oplossingen, en bijbehorende integratiekosten. En steeds meer winkels zijn op zoek naar een eenvoudig te gebruiken kassa oplossing, online, en van deze tijd. En daarom lanceert IT's Perfect haar online kassa. Uiteraard is deze kassa volledig geïntegreerd met IT's Perfect's online Fashion ERP, en - zoals alle producten van IT's Perfect - out of the box beschikbaar.
De eisen die gesteld worden aan een goed functionerend kassa systeem binnen de mode industrie waren geen geheim voor It's Perfect. Op basis van haar Fashion, retail en IT ervaring heeft IT's Perfect een kassa oplossing samengesteld, die alle fashionwensen uit de markt afdekt. Zo kunt u in de winkel onder andere: Als groothandel heeft u onder andere:
De kassa werkt volledig online, en is volledig geintegreerd met IT's Perfect online Fashion ERP.Naast de kassa kan gebruik gemaakt worden van een App welke beschikbaar is op de mobiele telefoon (iOs en Android), waarmee inventarisatie en voorraadverzoeken op de winkelvloer op efficiente wijze kunnen worden uitgevoerd. Integratie en efficientie, zoals IT's Perfect het graag ziet. 

Wilt u de mogelijkheden van de kassa, en van IT's Perfect, zelf ervaren? Vraag dan hier een demo account aan!
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten