IT's Perfect heeft haar corporate wear module gelanceerd, een module waarmee bedrijven in de corporate wear of bedrijfskledingsindustrie hun proces van order intake en uitlevering nog beter kunnen managen.
Wilt u bijvoorbeeld in staat zijn om optioneel leveringen in bulk te leveren, of rechtstreeks aan de medewerker van uw klant, dan biedt deze module u daar de mogelijkheden toe. Tevens is het mogelijk om de maat per kledingstuk, en de eventuele vermaatinstructies, per medewerker vast te leggen. Via het gebruik van value added services kan het schrijven van een order door een mederwerker direct leiden tot de juiste verwerkingsopdrachten, en de juiste kostendoorberekeningen. Daarnaast biedt onze corporate wear module nog vele andere functionaliteiten die u als bedrijf in bedrijfskleding van zeer groot nut kunnen zijn. Meer informatie, klik hier.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten