Hi-Tec Sports, wereldwijde leverancier van de merken Hi-Tec en Magnum, kiest voor het managen van haar verkoop - en logistieke processen voor de online Fashion oplossing van IT's Perfect. Hi-Tec, inspired by life!
Hi -Tec was met name onder de indruk van de afdekking van de volledige keten, zoals deze door IT's Perfect wordt aangeboden. Binnen de PDM module kunnen alle eigenschappen van een artikel in preproductie worden vastgelegd. Denk aan stuklijsten, maatspecificaties, schetsen, sample foto's, wasvoorschriften en labels, etc. Via de vendor portal wordt deze informatie, evenals de eventueel geplaatste inkooporder, beschikbaar gesteld voor de producent. De producent kan ook, mits daartoe gerechtigd, zelf wijzigingen doorvoeren, welke alvorens ze worden geëffectueerd eers​t moeten worden geautoriseerd. Voor - en directe verkoop wordt gedaan door agenten. Hiervoor wordt IT's Perfects B2B portal ingezet. Deze B2B portal kan tevens door de klanten van Hi-Tec worden gebruikt, voor direct ordering, en voor het aanmelden van retouren of het doen van omruilingen. De verkochte aantallen worden vervolgens geproduceerd, en het gehele productie proces wordt gemonitord door IT's Perfects workflow en PLM oplossing. Ontvangsten en leveringen worden vervolgens verwerkt op de productielocatie in China, en de gehele logistieke flow wordt gestuurd door IT's Perfect WMS. Het grote voordeel van IT's Perfect, aldus CEO Edward van Wezel, is dat de gehele flow binnen het productie en verkoopproces via een enkel online systeem afgehandeld kunnen worden, waar ook ter wereld je je op dat moment bevindt. En dit voordeel is doorslaggevend voor merken als Hi-Tec en Magnum.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten