Saami Fashion is een casual outerwear company met een focus op men's tailoring, jackets en coats met een casual twist, vertaald in het merk Finnmark Clothing, geinspireerd door de Finnmark regio in Noorwegen. Het jonge merk zocht naar een oplossing die haar snelle groei nu en in de toekomst kan ondersteunen, waarbij hoge gebruiksvriendelijkheid en lage investering key factoren waren.
Om in de toekomst de groei te kunnen blijven ondersteunen was het bij de keuze van belang dat er op eenvoudige wijze gebruik gemaakt kan gaan worden van B2B en B2C shops, zonder dat daar hernieuwde implementatietrajecten bij om de hoek komen kijken. Na het bestuderen van alle opties bleek IT's Perfect de partij die Saami Fashion in haar snelle groeiproces van dit alles kan voorzien, hiermee Saami Fashion in staat stellend zich louter te focussen op haar groei.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten