Estrella House of Brands is de kledinggroothandel waar de retailer terecht kan om slim in te kopen uit een uitgebreid assortiment, dat altijd direct leverbaar is. Estrella levert onder andere de merken Rivaldi, Biaggio Jeans en Neverdry. Voor het beter beheren van de logistieke en financiƫle stroom heeft Estrella ingezet op IT's Perfect.

Samen hebben Mark Suvé en Robert Scholten de oprichters van Estrella House of Brands B.V. al meer dan 30 jaar ervaring in de kledingbranche. Genoeg jaren om te hebben gezien hoe het wel moet maar ook zeker hoe het niet moet.

"Wij zien heel veel winkeliers die het steeds lastiger krijgen. Dit komt niet alleen omdat de traffic in de winkels minder is geworden. Vooral het voororderen bij de merken wordt vaak als lastig gezien. Natuurlijk ontkom je er niet helemaal aan, maar het bekende verhaal van de winterjassen die eind juli worden geleverd of de bermuda’s eind januari is een groot probleem. Behalve het probleem dat je het artikel niet op het juiste moment in je winkel hebt hangen, krijg je ook een financieel probleem: Die artikelen moeten natuurlijk wel gewoon op tijd betaald worden. Maar de winkelier gaat ze pas vele maanden later (goed) verkopen….."

"En in dit probleem willen wij nu graag verandering brengen. Wij willen graag het juiste product op het juiste moment leveren. En dit samen met een goede marge moet het voor u als winkelier weer makkelijker maken om goede resultaten te behalen."

En voor de ondersteuning van deze missie zet Estrella House of Brands in op IT's Perfect online Fashion ERP.

Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten