"Dstrezzed pays homage to the gentlemen of the past, and salutes the modern gents of the 21st century, those who appreciate the good things in life. Welcome to the brotherhood of the modern gents." En vanaf heden ondersteunt IT's Perfect in deze missie.

 
Dstrezzed heeft in haar snelle groei behoefte aan een oplossing die al haar wensen als groothandelaar kan afdekken. Zo is er behoefte aan een gestructureerd collectiebeheer, EDI communicatie met de winkels, een geintegreerde B2B shop, en geïntegreerde kassa's voor de eigen winkels. Dit alles liefst in een online omgeving, welke volledig is gedocumenteerd, welke volledig is gemaakt voor de fashion industrie, en welke eenvoudig is in gebruik. IT's Perfect richt zich op het bieden van online fashion functionaliteit voor de volledige keten, en heeft daarbij beheersbaarheid, toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid als speerpunten. Dit bleek de perfecte match met IT's Perfect, en daarom is It's Perfect trots om Dstrezzed als klant te mogen verwelkomen!
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten