COS$MO, een leverancier van herenkostuums en schoenen in het hogere segment, en gespecialiseerd in trouwkostuums, heeft na een intensief selectietraject gekozen voor de online oplossingen van IT's Perfect. COS$MO onderschrijft met haar vestigingsland, Belgiƫ, de internationale strategie van IT's Perfect.
Het door Emiel Heylen in 1990 opgerichte COS$MO is de perfecte combinatie van traditie en innovatieve ontwerpen, met een specialisatie in trouwkostuums. IT's Perfect's online gebruiksvriendelijke omgeving was voor CO$MO een belangrijke factor in de keuze. De doorslag gaf echter de PDM functionaliteit welke door IT's Perfect word geboden, in combinatie met de mogelijkheden om stofinkoop en - consumptie op een efficiente wijze te kunnen registreren en automatiseren.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten