CO-LAB Amsterdam, leverancier van de merken Wanderlust en OWWW (Once We Were Warriors), was naarstig op zoek naar een oplossing die haar grote groei kon faciliteren. De behoefte was breed: niet alleen was er behoefte aan een fullblown fashion ERP systeem, er waren verschillende andere wensen.
Zo bestaat de behoefte aan een goede workflow oplossing, PDM functionaliteit, het ingeven en monitoren van budgetten, B2B portal, een koppeling met een B2C shop, een koppeling met een logistiek dienstverlener, en volledige integratie met een extern boekhoudpakket. IT's Perfect levert dit alles out-of-the-box en voorzien van alle documentatie, tegen lage investering.

IT's Perfect levert niet alleen de genoemde functionaliteit en applicaties, maar zorgt er ook voor dat deze op eenvoudige wijze geïnstalleerd en in gebruik genomen kunnen worden, binnen een korte doorlooptijd. Dit helpt Co-Lab Amsterdam om eigenlijk per direct van de voordelen van IT's Perfect te profiteren, zodat Co-Lab per direct klaar is voor de toekomst!
 
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten