Chasin, het wholesalemerk van de Score Group, gaat haar processen automatiseren met de software oplossingen van IT's Perfect. De designfase en de collectiesamenstelling, de presales en directe order intake, het inkoopbeleid, de logistiek en de facturatie zal door IT's Perfect worden ondersteund.
Chasin zal hiervoor gebruik maken van praktisch het volledige productaanbod van IT's Perfect. Uiteraard wordt de IT's Perfect online wholesale oplossing gebruikt als basis van het pakket. Daarnaast zal de design afdeling gebruik maken van de PDM functionaliteit van IT's Perfect, inclusief de IT's Perfect leveranciersportal. De agenten zullen hun orders schrijven via de B2B Portal of de iPad App van IT's Perfect, en de retailers kunnen op vergelijkbare wijze hun nabestellingen plaatsen. Voor de logistieke afhandeling zal Chasin gebruik maken van IT's Perfect WMS. Wij zijn verheugd dat we Chasin, het wholesale merk van Score, als klant mogen verwelkomen!
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten