Opbergen mag best opgemerkt worden. By LouLou brengt fashion en functionaliteit samen in een uitgebreide collectie accessoires voor vrouwen. Het begon allemaal in 2010 met één portemonnee, geïnspireerd op het Parijs van de jaren ’50.
Dat zie je, met een knipoog, nog steeds terug in de ontwerpen. De groei van dit veelbelovende merk wordt vanaf nu ondersteund door IT's Perfect.

By LouLou wilde haar automatisering op diverse vlakken naar de volgende fase brengen. Een ERP systeem, een B2B shop voor het verwerken van bestellingen van haar klanten, en een iPad applicatie om haar vertegenwoordigers te faciliteren bij het schrijven van verkooporders op klant locatie. In IT's Perfect vond By LouLou een partij die niet alleen alle gewenste oplossingen kon leveren, maar deze volledig online, en volledig geïntegreerd kan uitleveren. En, niet onbelangrijk, het hele scala aan oplossingen kan in een korte implementatietijd, en dus met lage kosten, in gebruik genomen worden. De oplossingen van IT's Perfect zijn volledig schaalbaar, en op deze wijze is by LouLou tevens gegarandeerd van de ondersteuning van haar volledige proces tijdens toekomstige groei.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten