Buur Fashion zocht voor haar damesmerken Yest, X-Two, Colletta, Norah en Ivy Blue een portal waar haar klanten rechtstreeks orders kunnen schrijven. Deze portal zou niet de gehele collectie en beschikbare voorraden overzichtelijk moeten presenteren, en niet alleen moeten beschikken over een eenvoudige wijze van order invoer, de klant moet ook andere functionaliteit tot haar beschikking hebben.

Zo moest het mogelijk zijn om volledig inzicht aan de klant te geven in zijn uitstaande facturen en totaal openstaand saldo en zijn in behandeling zijnde pakbonnen. Daarnaast moest de klant in staat zijn een retour aan te maken via diezelfde portal. Tenslotte moest dit alles volledig geïntegreerd zijn met het huidige ERP systeem van Buur Fashion. Na een gedegen vergelijk met andere producten koos Buur Fashion voor de B2B Portal van IT’s Perfect. Niet alleen dekt IT’s Perfect alle eerder beschreven functionaliteit, IT’s Perfect brengt meer: De gebruiksvriendelijke interface met zeer strakke uitstraling zorgt ervoor dat er weinig uitleg nodig is aan klanten, en de implementatie van de portal nam daarom weinig tijd in beslag. Klanten zien de portal van IT’s Perfect echt als een toevoeging, en de aftersales afdeling van Buur Fashion werd na de ingebruikname van de portal danig ontlast. En dus: ook Buur Fashion Adapts the future.

Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten