Op 9 juni organiseert IT's Perfect de 1e editie van NextGeneration! Tijdens deze informele bijeenkomst maken we graag hernieuwd kennis met u, en bieden we u de mogelijkheid om met uw collega fashion entrepreneurs te sparren over de rol die de voortgang in technologie voor uw bedrijf kan betekenen!
De modemarkt is in beweging. De huidige turbulente markt vraagt van een merk om haar businessmodel tegen het licht te houden, en te beoordelen op welke vlakken veranderingen als consignatie, een meer uitgebreide noos-collectie, verdere digitalisering, longtail of verticalisatie de juiste strategische keuzes zijn. En wanneer deze keuzes gemaakt zijn, wat vergt dit dan van uw IT? Onder de naam 'NEXTGENERATION' faciliteert It's Perfect op 9 juni haar eerste netwerk-borrel. Hiermee willen we u in staat stellen uw strategische keuzes met ons, en met uw collega mode-ondernemers te bespreken. Tevens zullen we u kort tonen wat IT's Perfect voor u bij deze keuzes kan betekenen. The future in fashion, IT's Perfect! Schrijf u hier in! 
 
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten