IT’s Perfect, leverancier van online oplossingen voor de mode industrie, neemt haar volgende stap in haar groeiproces. Per 1-4-2016 zal het IT’s Perfect team worden versterkt met Paul Jonker, voormalig CEO van it Suits IT en itSuitsFashion International. De innovatieve insteek van het IT’s Perfect product deden Jonker tot de conclusie komen dat IT’s Perfect eigenlijk met geen enkel ander IT product in de fashionmarkt te vergelijken is.
Hierbij zijn 100% online gebruik, onafhankelijkheid van welk apparaat of platform men gebruikt, en de hoge mate van gebruikersvriendelijkheid de doorslaggevende factoren. De behoefte aan 100% online en gebruiksvriendelijke oplossingen tegen lage initiële investeringen en beheersbare maandabonnementen is breed aanwezig, en de mode industrie vormt daarin geen uitzondering. De laatste 12 maanden heeft IT’s Perfect bewezen deze behoefte naadloos in te kunnen vullen, en de tijd voor de volgende stap in groei is aangebroken. Het zijn dit volledig kloppende concept, en deze groeipotentie, die Jonker over de streep trekken.
Stefan Methorst, co-founder IT’s Perfect: “Binnen ons huidige groeiproces ontstond meer en meer de behoefte aan structuur en visie. We hebben de stap van snelle innovatieve groeier naar gevestigd bedrijf gemaakt. En dit was het moment om het team te versterken met een op het vlak van fashion, en op het vlak van IT, buitengewoon ervaren kracht. We zijn daarom bijzonder blij dat we Paul Jonker voor de toekomst vast hebben kunnen leggen. ”
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten