Fabienne Chapot
01-01-2019: Fabienne Chapot started her brand under the name FAB, in 2006, in Amsterdam. Recently FAB rebranded to Fabienne Chapot, and started a new fashion collection. Fabienne Chapot selects IT's Perfect for managing her b2b-sales -, retail - and logistic processes.
Van Gils
14-09-2018: Het iconische merk Van Gils, opgericht in 1948, kiest voor de herautomatisering van haar wholesale - en retail activiteiten voor de geïntegreerde wholesale en retail oplossing van IT's Perfect Fashion.
Suitup Corporate Fashion
15-08-2018: Suitup Corporate Fashion, leverancier van bedrijfskleding, gaat haar processen stroomlijnen met de Corporate Wear module van IT's Perfect.
La Ligna
15-07-2018: La Ligna, een vrouwen merk van Hollandse bodem sinds 1984, zocht voor haar centrale logistieke proces, en haar 32 winkels, een passende en geïntegreerde IT oplossing.
Superga
25-06-2018: Het van oorsprong Italiaanse Superga bestaat inmiddels ruim 100 jaar. De Superga-fabriek is geboren in 1911 in Turijn. Het begon met het produceren van schoenen met gevulkaniseerde rubberen zolen waarna de Superga Classic 2750 al snel het levenslicht zag!
TRHLL.
10-05-2018: THRLL. is het nieuwe merk van Werkis, dat zich richt op het leveren van bedrijfskleding. IT's Perfect verwelkomt THRLL. met trots als nieuwe klant.
Lois Jeans
20-04-2018: Lois Jeans, het eerste Jeans merk dat vanaf de sixties de wereld veroverde, laat zich bij het continueren van deze verovering ondersteunen door de oplossingen van IT's Perfect.
Kings of Indigo
01-04-2018: Kings of Indigo, leverancier van denims, tops en accessoires waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat, heeft gekozen voor de paperless oplossingen van IT's Perfect.
The Good People
15-03-2018: 'Are you one of the good people?' IT's Perfect in ieder geval wel. The Good People selecteert IT's Perfect als leverancier van het ERP pakket en de B2B portal.
No Excess
15-02-2018: De No Excess look is down-to-earth, hun motto is: Simple, Strong, Sophisticated. IT's Perfects online Fashion solution sluit hier naadloos op aan. Vandaar dat No Excess koos voor IT's Perfect als hun nieuwe partner voor automatisering van hun sales processen.
Sock My Feet
01-02-2018: Sock My feet biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige geprinte designs. Simpel gezegd: er is een paar perfect bedrukte sokken voor elke gelegenheid en levensstijl. En IT's Perfect is er voor elk type fashion bedrijf. De match was snel gevonden.
Twinlife
08-12-2017: Mannen modemerk Twinlife, actief met zo'n 1.500 verkooppunten in Europa, heeft haar vertrouwen gesteld in IT's Perfect voor het vernieuwen van al haar automatiseringsprocessen, en start per direct.
Hi-Tec Sports selecteert IT's Perfect
27-11-2017: Hi-Tec Sports, wereldwijde leverancier van de merken Hi-Tec en Magnum, kiest voor het managen van haar verkoop - en logistieke processen voor de online Fashion oplossing van IT's Perfect. Hi-Tec, inspired by life!
Sample Room China
26-11-2017: Sample Room, een private label fashion company met kantoren in Nederland en China, kiest voor de specifieke opvolging van haar private label proces voor IT's Perfects Private Label module.
JcSophie
22-11-2017: JC Sophie is een jong, modern en vrouwelijk merk, waarachter een klein en erg persoonlijk team staat. Werken met JC Sophie voelt als werken met familie. JCSophie is teamwork! IT's Perfect mag met trots melden vanaf heden deel uit te maken van dit team.
IT's Perfect verwelkomt Circle of Trust
14-11-2017: Circle of Trust, een merk dat zich onderscheidt met haar denim en apparel middels een cool en trendy style, perfecte fits en fraaie details tegen een schappelijke prijs, heeft zich voor haar automatisering verbonden aan IT’s Perfect.
DWRS Label
10-11-2017: Het jonge schoenenmerk DWRS label maakt een snelle groei door, en ziet in de stap naar professionele automatisering de mogelijkheid om deze groei op goede wijze te kunnen managen. Hierbij viel de keuze op IT's Perfect
M.G. van Meel
08-11-2017: M.G. van Meel, uw partner in textiel en leverancier van de merken Stormen, Funderwear, Fun2Wear en Frogs and Dogs, gaat haar processen vanaf heden optimaliseren met behulp van IT's Perfect online Fashion.
LE BIG kiest voor IT's Perfect
16-10-2017: LE BIG, het kledingmerk voor meisjes met meer dan 600 verkooppunten in 17 landen, heeft gekozen voor het online Fashion ERP pakket van IT's Perfect. Daarnaast zal LE BIG per direct gebruik gaan maken van IT's Perfect uitgebreide Fashion B2B Portal, voor agenten en retailers.
Butcher of Blue
01-10-2017: Het jonge merk Butcher of Blue, leverancier van denim, heeft gekozen voor de online Fashion ERP oplossing van IT's Perfect. IT's Perfect stelt Butcher of Blue in staat om de steeds voortdurende groei het hoofd te bieden. Om zo verzekerd te zijn van een rooskleurige toekomst.
CO-LAB Amsterdam
01-09-2017: CO-LAB Amsterdam, leverancier van de merken Wanderlust en OWWW (Once We Were Warriors), was naarstig op zoek naar een oplossing die haar grote groei kon faciliteren. De behoefte was breed: niet alleen was er behoefte aan een fullblown fashion ERP systeem, er waren verschillende andere wensen.
Estrella House of Brands
25-07-2017: Estrella House of Brands is de kledinggroothandel waar de retailer terecht kan om slim in te kopen uit een uitgebreid assortiment, dat altijd direct leverbaar is. Estrella levert onder andere de merken Rivaldi, Biaggio Jeans en Neverdry. Voor het beter beheren van de logistieke en financiële stroom heeft Estrella ingezet op IT's Perfect.
NED International
14-07-2017: ‘Modieus, comfortabel, stijlvol en draagbaar’, dat zijn de kernwaarden van NED International,een korte termijn-leverancier van Nederlandse bodem. “We zijn een jong familiebedrijf dat het label NED Dutch Fashion Design nu vijf jaar op de markt brengt.”
Chasin' selects IT's Perfect
01-07-2017: Chasin, het wholesalemerk van de Score Group, gaat haar processen automatiseren met de software oplossingen van IT's Perfect. De designfase en de collectiesamenstelling, de presales en directe order intake, het inkoopbeleid, de logistiek en de facturatie zal door IT's Perfect worden ondersteund.
Brand Facilities
16-06-2017: Brand Facilities, leverancier en distributeur van onder andere de tassen van Geraldine Kemper en MKBM, het merk van Faya Lourens, beheert haar financiele en logistieke processen vanaf heden met behulp van IT's Perfect
by LouLou
15-05-2017: Opbergen mag best opgemerkt worden. By LouLou brengt fashion en functionaliteit samen in een uitgebreide collectie accessoires voor vrouwen. Het begon allemaal in 2010 met één portemonnee, geïnspireerd op het Parijs van de jaren ’50.
Dstrezzed omarmt IT's Perfect
23-03-2017: "Dstrezzed pays homage to the gentlemen of the past, and salutes the modern gents of the 21st century, those who appreciate the good things in life. Welcome to the brotherhood of the modern gents." En vanaf heden ondersteunt IT's Perfect in deze missie.
IT's Perfect verwelkomt Meandco
09-03-2017: Meandco, verzorger van private label diensten en leverancier van het damesmerk &Co, gaat zowel haar private label activiteiten als haar wholesale activiteiten voortaan voeren met de online Fashion oplossingen van IT's Perfect.
JK Fashionstore kiest voor IT's Perfect
24-02-2017: JK Fashionstore, de trendy boetiek op het gebied van mode en interieur in het centrum van Nijmegen, kiest voor haar retail activiteiten voor de retail oplossing van IT's Perfect.
solotwentyfive kiest voor IT's Perfect
21-11-2016: Het in Amsterdam gevestigde agentuurschap solo twentyfive, met agentschappen voor onder andere merken als Paige, TOMS, Rude Riders en Dolfie, heeft ter ondersteuning van haar groei gekozen voor de online fashion oplossing van IT's Perfect.
IT's Perfect Mobile App ready for download!
14-10-2016: IT's Perfect heeft vandaag haar mobile App voor de iPhone gereleased! Deze App stelt u in staat om verschillende functionaliteit uit IT's Perfect binnen een handige iPhone App tot uw beschikking te hebben.
IT's Perfect lanceert Workflow Management
07-10-2016: IT'S Perfect lanceert de module Workflow Management. Hiermee kunt u elk proces binnen uw bedrijf vastleggen en toewijzen aan bijvoorbeeld een klant, artikel, leverancier, verkooporder of inkooporder.
361 degrees joins IT's Perfect
06-10-2016: 361 degrees, het op 2 na grootste sportmerk van China, verbreedt haar internationale expansie. Na de USA en Brazilië richt 361 zich nu op de Europese markt. En voor het veroveren van deze Europese markt stelt 361 degrees haar vertrouwen in de oplossingen van IT's Perfect.
IT's Perfect klantenportaal online
17-09-2016: IT's Perfect lanceert haar klantenportaal. Elke IT's Perfect klant krijgt zijn eigen inlog, en heeft onmiddellijk toegang tot haar eigen support omgeving. Alle functionaliteit van IT's Perfect is gedocumenteerd, en de IT's Perfect gebruiker heeft al deze documentatie online bij de hand.
Bjørg van start met IT's Perfect
12-09-2016: Bjørg, een Deense designster van juwelen welke onder andere zijn gedragen door David Bowie, Madonna en Rihanna, kiest voor IT's Perfect, en is daarmee de volgende Deense klant die IT's Perfect mag verwelkomen.
Trine Kryger Simonsen eerste klant in Denemarken
05-09-2016: IT's Perfect verwelkomt haar eerste klant in Denemarken! Trine Kryger Simonsen, een Deens design dames label wat omschreven kan worden als 'Sophisticated new Elegance', neemt per direct de ERP oplossing van IT's Perfect in gebruik.
Le Parrell operationeel met IT's Perfect Retail
01-09-2016: Le Parell Fashion and more, gespecialiseerd in dames mode, heeft per 1 september IT's Perfect Retail in gebruik genomen. IT's Perfect online ERP wordt geleverd met een geïntegreerde Retail oplossing, zodat op eenvoudige wijze een kassa kan worden geïnstalleerd welke volledig is gebaseerd op IT's Perfects bestaande functionaliteit.
Monte Scroppino kiest perfectie
30-08-2016: Monte Scroppino is een sublieme mix van Prosecco, Wodka en een speciaal soort limoen roomijs. Ontwikkeld volgens de beste Italiaanse tradities en bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Monte Scroppino Originale levert de freeze en squeeze versie van deze Italiaanse traditie nu met behulp van de oplossingen van It's Perfect.
IT's Perfect verwelkomt Six Edges
24-08-2016: IT's Perfect verwelkomt wederom een klant in Belgie. Six Edges uit Gent heeft gekozen voor IT's Perfect, en zal starten per 1 september. Six Edges was op zoek naar een oplossing die volledig Fashion uitademt, en die ook nog eens eenvoudig in gebruik is. Met IT's Perfect vonden zij de ideale oplossing.
Rebel Alliance online met IT's Perfect
12-08-2016: Rebel-Alliance.nl, leverancier van vintage collectibles, kies voor IT's Perfect om haar internationale consumentenverkoop te ondersteunen. De geïntegreerde consumentenwebshop van IT's Perfect, en het feit dat Rebel-Alliance.nl de volledige implementatie zelfstandig kon uitvoeren, gaf daarbij de doorslag.
IT's Perfect lanceert Corporate Wear module
01-08-2016: IT's Perfect heeft haar corporate wear module gelanceerd, een module waarmee bedrijven in de corporate wear of bedrijfskledingsindustrie hun proces van order intake en uitlevering nog beter kunnen managen.
Lookwell starts IT's Perfect engine
21-07-2016: IT's Perfect verwelkomt Lookwell, leverancier van een uitgebreide collectie motorkleding voor zowel de toerende recreant als de professionele racers. Lookwell maakte eenvoudig een account aan via de IT's Perfect website, en enige momenten later was een online omgeving voor Lookwell geïnstalleerd. Hierna was Lookwell in staat om IT's Perfect 30 dagen te gebruiken.
Kost International van start met IT's Perfect
15-07-2016: Kost International, marktleider op het vlak van Eyewear en zonnebrillen voor meer dan 20 jaar, kiest voor de afhandeling van haar import - en distributieproces voor de flexibele mogelijkheden van IT's Perfect Wholesale oplossing voor de fashion industrie.
IT's Perfect lanceert Remote Sales App
24-06-2016: Wilt u uw vertegenwoordigers en agenten op pad kunnen sturen met een iPad, met daarop uw complete collectie? En wilt u niet alleen deze collectie op elk gewenst moment kunnen updaten, maar wilt u ook nog eens dat uw vertegenwoordigers via hun tablet orders kunnen schrijven? En nieuwe klanten kunnen aanmaken? Dan heeft IT’s Perfect goed nieuws voor u! Want per heden is de IT’s Perfect sales App beschikbaar.
IT's Perfect lanceert online kassa
23-06-2016: Steeds meer merken openen hun eigen winkels, en dienen te investeren in externe kassa oplossingen, en bijbehorende integratiekosten. En steeds meer winkels zijn op zoek naar een eenvoudig te gebruiken kassa oplossing, online, en van deze tijd. En daarom lanceert IT's Perfect haar online kassa. Uiteraard is deze kassa volledig geïntegreerd met IT's Perfect's online Fashion ERP, en - zoals alle producten van IT's Perfect - out of the box beschikbaar.
Jacky Luxury goes IT's Perfect
13-06-2016: Pure Fashion Wear, leverancier van de merken Jacky Luxury en Jacky Girls, was op zoek naar een up-to-date online Fashion ERP systeem dat haar fashion wensen volledig afdekt. Bovendien wilde Pure Fashion Wear het voor het verkoopteam mogelijk maken om de voorordering voor de merken Jacky Luxury en Jacky Girls volledig online te kunnen doen, daarmee gebruik makend van een tablet.
Nickelson neemt stap naar IT's Perfect
05-06-2016: Het internationale modemerk Nickelson heeft na een uitgebreid selectietraject gekozen voor de online Fashion ERP oplossing van IT's Perfect. Nickelson zocht een automatiseringsoplossing die haar niet beperkt in haar internationaal acteren. Een echte online oplossing maakt het mogelijk om altijd en overal ter wereld toegang te hebben tot relevante gegevens.
Gooische Frutsels online met IT's Perfect B2C
01-06-2016: GooischeFrutsels is een Nederlands Modemerk. GF is niet alleen bekend van haar in Nederland handgemaakte kinder- en damessieraden, maar ook van haar vrouwelijke, stoere en stijlvolle kledinglijn, de "Style & Go Collection". Voor de optimalisatie van de online consumenten verkoop zocht Gooische Frutsels naar fashion backoffice voor haar processes in combinatie met volledig geïntegreerde B2C Shop.
Gado Gado Fashion van start met IT's Perfect
15-05-2016: Gado Gado, het dames kleding merk dat ontwikkeld is door Margriet Wagenaar, gaat haar processen stroomlijnen met IT's Perfect. Het toenemende volume aan orders en pakbonnen maakten de stap naar een ERP systeem voor Gado Gado onvermijdelijk.
IT's Perfect perfectioneert integratie
10-05-2016: IT's Perfect is van mening dat in de huidige tijd integratie van een ERP pakket met externe applicaties, zoals bijvoorbeeld webshops, geen hoofdbrekens mag opleveren. Het volledig bouwen van een koppeling met welke externe applicatie dan ook is niet meer van deze tijd. En daarom lanceert IT's Perfect haar API.
NextGeneration
02-05-2016: Op 9 juni organiseert IT's Perfect de 1e editie van NextGeneration! Tijdens deze informele bijeenkomst maken we graag hernieuwd kennis met u, en bieden we u de mogelijkheid om met uw collega fashion entrepreneurs te sparren over de rol die de voortgang in technologie voor uw bedrijf kan betekenen!
IT's Perfect - uw online fashion omgeving 30 dagen gratis!
01-04-2016: IT's Perfect: uw online Fashion omgeving, 30 dagen gratis! Bent u net een label gestart, of bent u werkzaam in een fashion bedrijf van formaat? Strekt uw behoefte verder dan een inzichtelijke backoffice, maar verwacht u logischerwijs dat een B2B of B2C shop standaard aanwezig zijn?
COS$MO kiest voor IT's Perfect
20-02-2016: COS$MO, een leverancier van herenkostuums en schoenen in het hogere segment, en gespecialiseerd in trouwkostuums, heeft na een intensief selectietraject gekozen voor de online oplossingen van IT's Perfect. COS$MO onderschrijft met haar vestigingsland, België, de internationale strategie van IT's Perfect.
Mim-Pi neemt IT's Perfect B2C shop in gebruik
09-02-2016: Mim-Pi, een kinderkledingmerk waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat, neemt per heden de volledig geïntegreerde B2C webshop van IT's Perfect in gebruik. Vanaf heden kan de consument terecht op de webshop van Mim-Pi, waar artikelen, afbeeldingen, prijzen en voorraadinformatie uit IT's Perfect worden getoond.
Katherina Loretta van start met IT's Perfect
02-02-2016: Katherina Loretta kiest ter ondersteuning van haar groei voor IT's Perfect, en zal per direct van start gaan om het komende seizoen geheel in de IT's Perfect omgeving te kunnen voeren. Katherina Loretta bevindt zich in de groeifase die een jong en succesvol merk kenmerkt.
IT’s Perfect neemt volgende stap: Paul Jonker komt team versterken.
21-01-2016: IT’s Perfect, leverancier van online oplossingen voor de mode industrie, neemt haar volgende stap in haar groeiproces. Per 1-4-2016 zal het IT’s Perfect team worden versterkt met Paul Jonker, voormalig CEO van it Suits IT en itSuitsFashion International. De innovatieve insteek van het IT’s Perfect product deden Jonker tot de conclusie komen dat IT’s Perfect eigenlijk met geen enkel ander IT product in de fashionmarkt te vergelijken is.
Finnmark Clothing kiest voor IT's Perfect
16-12-2015: Saami Fashion is een casual outerwear company met een focus op men's tailoring, jackets en coats met een casual twist, vertaald in het merk Finnmark Clothing, geinspireerd door de Finnmark regio in Noorwegen. Het jonge merk zocht naar een oplossing die haar snelle groei nu en in de toekomst kan ondersteunen, waarbij hoge gebruiksvriendelijkheid en lage investering key factoren waren.
IT's Perfect start LinkedIn Company Page
09-11-2015: Geïnteresseerd in alle ins en outs van IT’s Perfect? Wat staat er op de rol bij product management, welke nieuwe klanten mag IT’s Perfect verwelkomen, en wie werken er daar nou achter de schermen?
Monique Collignon neemt volgende stap
01-11-2015: Monique Collignon, designster van Haute Couture en van de confectie collectie ‘Collignon Couture Light’, neemt de volgende stap in haar groeiproces, het in gebruik nemen van een innovatief ERP product met volledig geintegreerde B2B en B2C shop: IT’s Perfect.
IT's Perfect lanceert PDM module
20-10-2015: IT’s Perfect lanceert haar nieuwste module, PDM. Met deze module voor Product Data Management wordt de ontwikkel afdeling van een modebedrijf in staat gesteld om al haar style gerelateerde gegevens centraal vast te leggen.
Ninni Vi kiest voor IT's Perfect
15-10-2015: Ninni Vi, leverancier van Dutch design meisjes kinderkleding en het Nederlandse merk voor de echte exclusieve sportieve trendsetter, maakt vanaf heden gebruik van de oplossingen van IT’s Perfect.
Buur Fashion kiest voor IT's Perfect B2B Portal
01-09-2015: Buur Fashion zocht voor haar damesmerken Yest, X-Two, Colletta, Norah en Ivy Blue een portal waar haar klanten rechtstreeks orders kunnen schrijven. Deze portal zou niet de gehele collectie en beschikbare voorraden overzichtelijk moeten presenteren, en niet alleen moeten beschikken over een eenvoudige wijze van order invoer, de klant moet ook andere functionaliteit tot haar beschikking hebben.
Tango Shoes starts new journey
28-06-2015: “A journey of a thousand miles begins with a fabulous pair of Tango Shoes”. En deze reis wordt vanaf vandaag ondersteund door IT’s Perfect. De volledige online ondersteuning van elk proces binnen Tango in combinatie met de grote toegankelijkheid trok Tango over de streep
Mim-Pi adapts the future
16-04-2015: Mim-Pi, een kinderkledingmerk waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat, kiest voor de 100% online oplossing IT’s Perfect. Leonora Nieuwenhuizen, Mim-Pi eigenaar en designer: “Werken met IT’s Perfect betekent voor ons duidelijkheid, overzicht, precies weten waar we aan toe zijn.'
Release IT's Perfect Mobile
01-04-2015: Vandaag is IT’s Perfect Mobile gelanceerd. Daarmee is het vanaf vandaag mogelijk om IT’s Perfect via een smartphone volledig te gebruiken. Of het nu om raadplegen van klantinformatie gaat, over het schrijven van verkooporders, over het bestuderen van managementrapportages...
NickJean kiest voor IT's Perfect
20-02-2015: NickJean kiest voor IT’s Perfect. NickJean, een kwalitatief hoog broekenmerk uitgevoerd in de nieuwste ontwerpen en details, kiest voor de nieuwste IT oplossing voor Fashion. Na een vergelijk tussen diverse Fashion ERP aanbieders was de keuze voor IT’s Perfect snel gemaakt.
Melik Shoes neemt IT's Perfect in gebruik
01-01-2015: Schoenen merk Melik Shoes neemt IT’s Perfect in gebruik. Melik Shoes, een gevestigd schoenenlabel in de vooraanstaande speciaalzaken en schoenenzaken in de Benelux, kiest voor IT’s Perfect. De gebruiksvriendelijke interface van IT’s Perfect gaf voor Melik Shoes de doorslag.
Release IT's Perfect Logistics
16-10-2014: IT's Perfect Logistisc is vandaag gereleased. IT's Perfect ondersteunt daarmee vanaf nu het volledige logistieke proces van een modebedrijf. Of dat nu in het eigen magazijn plaats vindt, of dat er gebruik gemaakt wordt van een logistieke dienstverlener.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten