Workflow Management

De module Workflow Management stelt u in staat om alle processen binnen uw bedrijf vast te leggen en toe te wijzen aan bijvoorbeeld een klant, artikel, leverancier, verkooporder of inkooporder. Maar ook alleenstaande processen kunnen binnen uw organisatie worden opgevolgd.
Elke stap binnen het proces wordt voorzien van een deadline en een verantwoordelijke medewerker. U heeft uw kritieke bedrijfsprocessen volledig inzichtelijk, en eventuele knelpunten ziet u in een oogopslag. En uw medewerkers zien op hun persoonlijke dashboard hun persoonlijke taken weergegeven, waarbij de kritische punten als eerste worden weergegeven. De workflow module van IT's Perfect stelt u in staat om:
- Elk standaard proces binnen uw organisatie vast te leggen binnen een template
- Elk proces op te delen in verschillende stappen
- Elke stap te voorzien van de hoeveelheid tijd die de stap in beslag mag nemen
- Een verantwoordelijke medewerker te koppelen aan elke stap
- Een proces te laten starten bij bijvoorbeeld aanmaak van een nieuwe klant, een nieuw artikel, een nieuwe leverancier, een nieuwe offerte, een nieuwe verkooporder of een nieuwe inkooporder. Maar ook een niet aan een van deze entiteiten gerelateerd proces kan op elk gewenst moment worden gestart.
- Elke medewerker direct inzicht te geven in de door hem uit te voeren stappen, via zijn eigen dashboard.
- Automatische herrinneringen te laten versturen via email
- Volledig inzicht te verkrijgen in de voortgang van uw processen
- Tijdig in te grijpen wanneer een van uw processen vertraagd is, waarbij meteen duidelijkheid is aangaande de reden en de verantwoordelijke medewerker.

Wilt u uw productie en sample proces beheersbaar maken? Of wilt u uw private label of corporate wear orders in detail kunnen volgen? IT's Perfects Workflow oplossing is dan gemaakt voor u!
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten