Sales App 4 Fashion

Wilt u uw vertegenwoordigers en agenten op pad kunnen sturen met een tablet, met daarop uw complete collectie? En wilt u niet alleen deze collectie op elk gewenst moment kunnen updaten, maar wilt u ook nog eens dat uw vertegenwoordigers via hun tablet orders kunnen schrijven en nieuwe klanten kunnen aanmaken, ook wanneer ze even niet online zijn? Dan is IT's Perfect remote sales App de oplossing.

Uw presales collectie up-to-date. Altijd.

Uw agent of vertegenwoordiger beschikt op zijn iPad altijd tot een volledige up-to-date collectie. Doet u wijzigingen aan artikel of prijs, of voegt u foto's toe? Uw agent of vertegenwoordiger heeft deze informatie onmiddellijk ter beschikking, waar ter wereld hij zich ook bevindt. De IT's Perfect sales App voor de iPad maakt uw collectieboek overbodig.

Order invoer, direct en voorverkoop

Uw agent of vertegenwoordiger voert op de iPad de order in, samen met de klant. Dit kunnen voororders zijn, maar ook directe orders met voorraadcontrole kunnen op deze wijze worden geschreven. De klant ondertekent de order op de iPad, en de order staat onmiddellijk in het IT's Perfect online Fashion ERP, waarna automatisch een bevestigings e-mail naar de klant wordt verzonden. Snel en efficient.

Online of offline

Wanneer de App verbinding heeft met het internet, worden altijd de meest accurate artikel en voorraadgegevens weergegeven. Is er even geen internet? De App blijft werken als voorheen, en orders kunnen gewoon worden geschreven. Wanneer er weer een internetverbinding tot stand is gekomen, worden de geschreven orders automatisch gesynchroniseerd.

Concept verkooporders

Wordt er een order aangemaakt welke pas later door de klant zal worden bevestigd? De agent kan dan alvast een order maken, en deze opslaan als concept order. In een later stadium kan de concept order alsnog worden geplaatst. Hiermee stelt u de agent in staat om zijn orders alvast voor te bereiden, of om de klant alvast van accurate orderinformatie te voorzien.

Order historie

De verkooporder historie blijft per klant beschikbaar voor de agent of vertegenwoordiger. En een historische order kan worden gekopieerd om gebruikt te worden als basis voor een nieuwe order. Wil een klant een nabestelling plaatsen? Dan kan de originele order als basis genomen worden, en hoeven alleen de aantallen te worden aangepast.
Collection App
Alle collecties direct toegankelijk vanuit de App waarin inzichtelijk per seizoen de artikelen weergeven worden. Vertegenwoordigd u meerdere merken? De App ondersteund ook meerdere merken vanaf één login.
Online and offline orders invoeren
Orders kunnen met zowel met als zonder internet verbinding ingevoerd worden zodat ook op plaatsen zonder internet uw volledige collectie beschikbaar is.
Pre-orders en voorraad orders
Met de App kunnen zowel pre-orders als stock orders geplaatst worden. Altijd realtime inzicht in de voorraad en direct bestellen uit voorraad kan via de App. Ook zonder internet is de voorraad gesynchroniseerd.
Kies uw eigen back-office
De App is standaard gekoppeld aan het ERP systeem van IT's Perfect maar kan ook eenvoudig aan andere ERP systemen gekoppeld worden via de API.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten