IT's Perfect Mobile App

IT's Perfect Mobile App stelt u in staat om verschillende functionaliteit uit IT's Perfect binnen een handige iPhone App tot uw beschikking te hebben.
Zo kunt u, nadat u uw telefoon heeft gekoppeld aan IT's Perfect, inloggen in de ERP omgeving met een enkele druk op de knop. Daarnaast stelt deze app u in staat om een artikel te scannen, om onmiddellijk de voorraad gepresenteerd te krijgen, per kleur/maat en per locatie. Nog beter: met de IT's Perfect Mobile App kunt u zelfs uw volledig pick en pack process afhandelen, waarbij de iPhone fungeert als barcodescanner! En, last but not least, via de App blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen van IT's Perfect.

IT's Perfect mobile App stelt u in staat om:
- Uw iPhone te gebruiken als barcode scanner. 
- Op de winkelvloer een artikel te scannen, en direct inzicht te hebben in de voorraad van dat artikel. Hierbij wordt ook de voorraad getoond van de andere maten en kleuren van dit artikel, alsmede de voorraad op andere vestigingen.
- De aantallen van uw in IT's Perfect aangemaakte picks te scannen
- Uw pick na scanning meteen te verzenden
- Direct in te loggen in uw IT's Perfect omgeving
- Op de hoogte te blijven van het laatste IT's Perfect nieuws

Bovenstaande functionaliteit werkt alleen wanneer u uw telefoon heeft gekoppeld met IT's Perfect. Dit doet u door een QR code te scannen binnen de IT's Perfect applicatie. Hiermee is uw beveiliging gewaarborgd.

Leest u dit bericht op uw iPhone? U kunt de App meteen downloaden, klik hier.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten