Deel uw product data

Het aanleveren van product data via e-mail, en het continue updaten daarvan, kan een tijdrovend proces zijn. En het gaat ten koste van de inzichtelijkheid en efficiëntie. En daarom geven we de leverancier rechtstreeks toegang tot uw product data, en tot de inkooporder, via zijn eigen portal. Uw product data op een enkele plek, voor iedereen toegankelijk.

Centrale communicatie

Wie had het laatste contact met deze leverancier? Wat heeft hij geantwoord? In wiens mailbox vind ik dit? Deze vragen behoren tot het verleden. Gebruik IT's Perfects geïntegreerde communicatiekanaal om te communiceren met de leverancier. Alle communicatie wordt centraal opgeslagen, op leveranciersniveau, en is voor iedereen toegankelijk die daar recht op heeft.

Volg uw proces

Op basis van uw vastgelegde workflow kunt u acties uitzetten welke door u, of door uw leverancier uitgevoerd moeten worden. Deze acties worden getoond op de vendor portal, en de leverancier ontvangt een notificatie. Uw leverancier voert de actie uit, en stelt u via de portal op de hoogte. Volledig inzicht, altijd, en voor iedereen.

Keep track of changes

U kunt uw leverancier toestaan om bijvoorbeeld een ETA, of een leveringsconditie, aan te passen. Uiteraard wordt deze aanpassing pas doorgevoerd nadat u deze hebt geautoriseerd, en worden deze wijzigingen in het systeem bijgehouden. De kortste wijze van communicatie, een kleinere wereld.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten