IT's Perfect Online Fashion Kassa

Steeds meer mode winkels zijn op zoek naar een eenvoudig te gebruiken kassasysteem, een offline kassasysteem of een online kassasysteem, en van deze tijd. En steeds meer fashion merken en groothandels openen hun eigen winkels, en dienen te investeren in externe kassa oplossingen alsmede bijbehorende integratiekosten. En daarom lanceert IT's Perfect haar online kassasysteem voor de mode. Uiteraard is deze kassa volledig geïntegreerd met IT's Perfect's online Fashion ERP systeem, en - zoals alle producten van IT's Perfect - out of the box beschikbaar.

Online Kassa

De kassa software werkt volledig online, en is volledig geintegreerd met IT's Perfect online Fashion ERP. U heeft continue realtime inzicht in de verkopen in uw winkels. Het systeem werkt op elk type hardware, zolang er maar een internetverbinding is. En is er even geen verbinding? De kassa draait gewoon door, en synchroniseert wanneer de verbinding weer is hersteld.

Voorraadbeheer

De kassa van IT's Perfect heeft altijd realtime inzicht in uw voorraad per filiaal. Via de kassa verkrijgt u dit inzicht na het scannen van een artikel. Accurate voorraad zorgt voor meer voordelen: Op deze manier kunnen gekoppelde B2C webshops of externe platformen zoals Zalando of Amazon uw voorraad online aanbieden.

Kleuren en maten

Als winkel in de kleding verkoopt u natuurlijk producten per kleur/maat. IT's Perfect biedt de mogelijkheid om het artikel slechts 1 maal aan te maken in de backoffice, waarna het toegeven van de kleuren en maten volstaat. Dit vereenvoudigt uiteraard uw artikelbeheer. En per artikel, kleur en maat kunt u uiteraard wel de bijbehorende barcodes importeren.

Mobile App

Uiteraard biedt IT's Perfect voorraadinformatie via de kassa. Echter, zou het niet veel handiger zijn om dit meteen in de winkel te doen? De IT's Perfect mobile App voor de iPhone maakt het mogelijk om met de telefoon de barcode van het artikel te scannen, waarna u op uw telefoon direct inzicht heeft in de voorraad. In de vestiging waar u zicht bevindt, of in andere vestigingen.

Tegoedbonnen en kadobonnen

Neemt u een artikel terug, en wilt u uw klant in ruil voorzien van een tegoedbon? Deze kan worden uitgegeven, desgewenst op naam van de klant. Of wilt u kadekaarten uitgeven of verkopen? Anoniem of op naam van de klant? Beide situaties worden ondersteund door IT's Perfect. En in IT's Perfect ziet u eenvoudig welke bedragen er op tegoedbonnen of kadekaarten nog openstaan.
Voorraadbeheer
De kassa van IT's Perfect heeft altijd realtime inzicht in uw voorraad per filiaal. Op deze manier kunnen gekoppelde B2C webshops of externe platformen zoals Zalando of Amazon uw voorraad online aanbieden.
Webshops koppelen
Uw eigen webshop kan eenvoudig gekoppeld worden aan de kassa zodat alle artikelen direct in uw webshop geplaatst worden. De webshop kan realtime de voorraad uitlezen.
Ga online!
Via het Product Information Management systeem kunt u eenvoudig koppelen met bestaande grote webshops zoals Zalando, Winkelstraat, Minnto, Amazon en bol.com
Flexibele hardware oplossingen
Wilt u gebruik maken van een professionele touch kassa met geldlade, printer en gekoppelde pin of geeft u de voorkeur aan een mooie Mac of juist functionele iPad? Onze kassa werkt op alle hardware!
Innovatieve oplossingen
Een modern kassa system moet het werken voor u als detaillist makkelijker maken. Dat doen we bijvoorbeeld met onze Mobile App waardoor uw telefoon een barcode scanner word voor bijvoorbeeld voorraad telling.
EDI kassa
De kassa van IT's Perfect biedt volledige ondersteuning voor EDI zodat u bijvoorbeeld op consignatie basis artikelen kan verkopen. Ook kan EDI u helpen artikelen sneller in te voeren in de kassa.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten