100% webbased cloud

IT's Perfect is een 100% webbased cloud oplossing. Dit betekent dat IT's Perfect altijd en overal beschikbaar is, op elk apparaat, via elke browser, zonder dat u software hoeft te downloaden of connecties hoeft te maken. Omdat wij een browser based cloud systeem hebben is een VPS verbinding verleden tijd. De IT's Perfect cloud wordt gefaciliteerd vanaf de meest up-to-date serveromgeving, met het hoogst denkbare beveiligingsniveau.

Ieder apparaat, elk OS, elke browser

IT's Perfect is beschikbaar op elk apparaat. Of dit nu een PC, een laptop, een tablet of een smartphone is. IT's Perfect schaalt naar elk schermformaat. En elk OS wordt ondersteund, of het nu iOs, Windows of Android betreft. Hetzelfde geldt voor de browser die u verkiest. Een internetverbinding volstaat, en u heeft IT's Perfect altijd en overal tot uw beschikking.

De Perfecte server setup

IT's Perfects Cloud maakt gebruik van een server setup in het Nederlandse datacenter EveSwitch AMS1 waarbij uptime en backup de drijfveren zijn. Nadat u gevalideerd bent om onze firewall te passeren krijgt u via loadbalancing automatisch toegang tot een van onze webservers, welke op zijn beurt toegang verschaft tot een van onze SQL servers. U beschikt als klant over een eigen database op deze servers, welke realtime gerepliceerd wordt naar een andere server. Valt een van de servers onverhoopt uit, dan pakken andere servers dit automatisch op en kunt u als gebruiker gewoon doorwerken. Daarnaast maken wij volledige backup naar een extern datacenter. Uptime voor alles.

Het hoogste beveilingsniveau

IT's Perfect streeft het hoogste beveiligingsniveau voor haar cloud omgeving. En om aan te geven dat IT's Perfect ook in deze missie is geslaagd werd IT's Perfect beloond met het hoogst haalbare A+ beveiligingscertificaat. Hiermee kunnen we met een gerust hart zeggen dat uw data veilig is in de IT's Perfect cloud.

Uptime is vanzelfsprekend

Voor een cloudoplossing als IT's Perfect is uptime natuurlijk essentieel. En IT's Perfect vindt dit vanzelfsprekend. In de afgelopen 3 jaar kende It's Perfect een uptime van 99,9998%. En we willen dit graag zo houden. Onderhoud vindt plaats in vooraf bepaalde maintenance windows in het weekend of in de nacht. We slapen liever wat minder dan dat u IT's Perfect zou moeten missen.

Altijd op de laatste versie

IT's Perfect brengt ongeveer elke 3 maanden een nieuwe versie uit. En mocht u zich afvragen wat u moet doen (of betalen) wanneer er een nieuwe versie uitkomt? Het antwoord: niets. U ontvangt van IT's Perfect een aankondiging via e-mail, met een beschrijving van nieuwe functionaliteit. En op de gestelde datum opent u IT's Perfect, en beschikt u over de nieuwe versie. En heeft u alle nieuwe functionaliteit, inclusief documentatie, tot uw beschikking.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten