Design

Production

Sales

Purchase

Finance

Logistics

Reporting

Logistiek

Een logistiek software pakket voor fashion groothandels helpt u in de planning van de te ontvangen en te leveren artikelen. Ons uitgebreide Warehouse Management Systeem zorgt voor de planning, het aansturen en het controleren van alle logistieke werkzaamheden, welke ondersteund worden met barcodescanning.

Levervoorstel

Nadat u uw goederen hebt ontvangen, kunt u de beschikbare voorraad verdelen via het levervoorstel. De voorraad wordt toegewezen op basis van klankprioriteit. Via de uitleverstatistieken heeft u onmiddellijk inzicht in uitleverpercentages per order en per artikel, en worden gebroken maatranges gesignaleerd. Nadat u eventuele handmatige aanpassingen heeft gedaan, kunt u de picks creëren per klant/leverdatum met een druk op de knop.

Directe order

Tijdens het schrijven van een direct order wordt een voorraadcheck uitgevoerd. Een directe order kan dus per definitie direct geleverd worden. IT's Perfect genereert daarom automatisch een pick welke meteen in behandeling genomen kan worden door uw magazijn. Wordt er een consumentenorder geplaatst op uw webshop? Een pick is meteen het resultaat. Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.

Barcode scanning

Alle logistieke processen binnen It's Perfect worden ondersteund met barcodescanning. Of het nu gaat om het scannen van picks bij uitleveren, het scannen van een binnengekomen retour, het scannen van een verplaatsing of het scannen van inventarisatie, elk proces kan op efficiënte wijze met een barcodescanner worden afgehandeld.

Logistieke dienstverlener

Heeft u uw magazijn activiteiten uitbesteed aan een logistiek dienstverlener? Dan biedt IT's Perfect u de mogelijkheid om een connectie te maken met uw logistiek dienstverlener. Vooraanmeldingen worden automatisch verstuurd, alsmede de uiteindelijke put of pick. Het resultaat van de put pick wordt automatisch ingelezen in IT's Perfect. Tussentijds kunnen inventarisaties automatisch worden ingelezen. Uw IT's Perfect voorraad is altijd in lijn met uw fysieke voorraad.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten