Design

Production

Sales

Purchase

Finance

Logistics

Reporting

Vereenvoudig uw inkoopen

Aan het einde van het verkoopseizoen, of wellicht al tijdens het seizoen, wilt u inzicht hebben in uw inkoop behoefte. Wat is er tot op heden besteld? Wat kan ik al gaan inkopen? Wil ik meer inkopen dan mijn behoefte? De inkoop software van IT's Perfect berekend voor u de in te kopen aantallen op basis van uw verkopen, aanwezige voorraad, minimale voorraad en reeds ingekochte aantallen.

Behoefteberekening

Op basis van uw openstaande voorverkopen, of op basis van de ingestelde minimale voorraad voor uw NooS artikelen, berekent IT's Perfect automatisch uw behoefte. Nadat u de behoefteberekening heeft laten uitvoeren, kunt u eventueel handmatige aanpassingen doen. Per artikel, maar ook voor het totale voorstel. Met een paar klikken kunt u de voorgestelde aantal ophogen met een percentage of een vast aantal. Koopt u zelf stoffen in? Op dezelfde wijze kunt u uw materiaalbehoefte laten uitrekenen.

Genereren inkooporders

Wanneer u uw behoefteberekening heeft uitgevoerd en eventueel gefinetuned, dan kunt u vervolgens automatisch inkooporders aanmaken om de berekende behoefte af te dekken. De leverancier welke is vastgelegd op de artikelkaart vormt hierbij het uitgangspunt, en per leverancier wordt vervolgens een inkooporder gegenereerd ter afdekking van uw totale behoefte.

Communicatie met leverancier

U kunt een pdf genereren voor de leverancier, voorzien van inkooporderdata en voorzien van alle relevante productdata, die u kunt opsturen naar uw leverancier. Wanneer u gebruik maakt van IT's Perfects leveranciersportel, dan is het opsturen van een pdf niet noodzakelijk: de leverancier logt in op de portal, en heeft toegang tot alle relevante inkooporder en productinformatie. En kan hier, binnen zijn rechten, zelfs zaken aanpassen welke alleen worden doorgevoerd na uw autorisatie.

Volg uw productieproces

U wilt uw inkoop en productieproces nauwkeurig kunnen volgen, en tijdig kunnen ingrijpen bij vertraging. IT's Perfects PLM module stelt u in staat om elke stap binnen het proces vast te leggen, te voorzien van een deadline, en te voorzien van een verantwoordelijke. In het PLM dashboard kunt u de voortgang volgen, en ingrijpen indien er vertragingen dreigen. Vooraf, voordat het kwaad is geschied.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten