IT's Perfect: the definition of integration

We take perfection to the next level.

Alles

Algemeen

Cool

Design

Production

Sales

Purchase

Finance

Logistics

Reporting

Cool

Autorisatie

Sommige wijzigingen uitgevoerd door externen wilt u niet zomaar in uw ERP laten doorvoeren. Daarvoor wilt u de wijziging eerst autoriseren.
Alleen bij uw akkoord
Wanneer er een wijziging aan cruciale data wordt gedaan, dan ontvangt u hier bericht van. Open het bericht, en autoriseer de wijziging. Alleen dan wordt deze daadwerkelijk doorgevoerd.
Wijzigingen door leverancier
Maakt de leverancier een wijziging via de leveranciersportal aan bijvoorbeeld de ETA of shipping method? U ontvangt een bericht met een link naar de wijziging, en kunt deze wijziging autoriseren of afwijzen.
Wijziging door klant
Uw klant wijziging bijvoorbeeld zijn adres of e-mail adres via de B2B Portal. Ook hiervan ontvangt u een autorisatiebericht, dat u kunt accepteren of afwijzen.

Cool

Pick up your phone

IT's Perfect ERP
Met de iPhone heeft u zonder inlog toegang tot uw ERP. Scan eenmalig de QR barcode in het IT's Perfect management menu, en u opent IT's Perfect op uw iPhone met een enkele swipe.
Voorraad scan
Is dit artikel nog op voorraad in de winkel? Of misschien in een andere winkel, of in het centraal magazijn? Scan de barcode en uw iPhone geeft u het antwoord.
Pick scan
De in IT's Perfect gegenereerde picks kunnen eenvoudig worden afgescand met de iPhone, zonder dat er externe barcode scanning hardware noodzakelijk is.
Het laatste nieuws
En last but not least.. blijf via uw iPhone App op de hoogte van het laatste IT's Perfect nieuws! Nieuw klanten, nieuwe functionaliteit, nieuwe services? U weet het als eerste!

Cool

Ticket center

IT's Perfects ticket center laat u efficiënt communiceren met uw eindklant. Via e-mail, via een door u vastgelegd adres.
Klantcommunicatie
Uw klant stuurt berichten naar het door u opgegeven e-mail adres. Alle berichten worden op klantniveau opgeslagen, zodat u beschikt over de volledige communicatie met de klant.
Leverancierscommunicatie
Ook de communicatie met de leverancier wordt op leveranciersniveau vastgelegd. En communicatie met betrekking tot een bepaald artikel vindt u terug op artikelniveau.
Referentienummer
De inzender van een ticket ontvangt een referentienummer. En alle verdere communicatie wordt onder dit referentienummer opgeslagen, tot het ticket wordt afgesloten.
Status en toewijzing
De status van het ticket kan intern worden bijgehouden. Ook kan het ticket worden toegewezen aan een collega, die daar een notificatie van ontvangt.

Cool

IT's Social

IT's Social is IT"s Perfects interne social media platform. De ultieme wijze van communicatie en bereik binnen uw bedrijf, en met uw agenten.
Bedrijfspagina
U kunt een overkoepelende pagina aanmaken voor uw gehele bedrijf, voor iedereen toegangkelijk. Hier kunt u bedrijfsbrede mededelingen plaatsen of discussies voeren.
Afdelingspagina
U kunt een social pagina aanmaken per afdeling, waarbij alleen de medewerkers van die afdeling toegang hebben tot de pagina. Onderwerpen voor de specifieke afdeling kunnen hier worden geplaatst.
Like & comment
Zoals u gewend bent van social media platforms kunt u berichten van anderen liken en becommentariëren. Open de discussies binnen uw bedrijf over de onderwerpen die u voorstelt.

Design

Design

Leg de gegevens van uw collectie in detail vast, en volg de voortgang stap voor stap.
Artikelinformatie
Leg alle PDM artikel informatie centraal vast. Denk aan omschrijvingen, kleuren, maten, pasvormen, kwaliteiten, etc. Een enkele plaats om alles te registreren, voor iedereen toegankelijk.
Stuklijsten
Leg de stuklijst van uw artikel vast. Welke materialen zijn noodzakelijk om het artikel te produceren, en in welke hoeveelheden? Kopieer template stuklijsten binnen uw artikelbestand, om een artikel snel en efficient samen te stellen.
Maatspecificaties
Leg uw standaard maatspecificaties vast, en kopieer deze naar een artikel. Op artikelniveau kunt u verschillende versies van de maatspecificaties bijhouden.
Product sheet
Nadat alle artikelinformatie is ingevoerd, kan er met een druk op de knop een product sheet worden gegenereerd die al deze data combineert in een enkel PDF document.

Cool

Berichtencenter

U wilt efficient communieren binnen uw bedrijf, gebruik daarom IT's Perfects geïntegreerde berichtencenter. U bereikt iedereen, rechtstreeks op de werkplek.
Bericht ontvangen
Heeft iemand u een intern bericht gestuurd? Het envelop icoon toont meteen een '1' zodat u weet dat er een bericht op u wacht. Klik op het icoon, open het berichtencenter, en beantwoordt het bericht direct.
Bericht versturen
Stuur snel een bericht naar uw collega. Open het berichtencenter via het envelop icoon, selecteer de naam van uw collega, schrijf uw bericht, en verzend. Uw collega ontvangt het bericht onmiddellijk.
IT's Perfect berichten
Ook IT's Perfect gebruikt het berichtencenter om met u te communiceren. Wordt er bijvoorbeeld een nieuwe klant aangemaakt via de B2B portal? Of vraagt uw facturatieproces uw aandacht? IT's Perfect stuurt u een persoonlijk bericht.

Sales

E-Documents

E-Documents stelt u in staat om documenten direct te mailen naar uw klanten. De envelop behoort tot het verleden.
Verkooporders
Wordt er een order geplaatst? De klant onvangt direct een e-mail met orderbevestiging. Desgewenst voorzien van algemene voorwaarden, aangehecht als PDf document.
Facturen
Bij het boeken van de factuur wordt deze factuur direct automatisch verstuurd naar de klant, per e-mail. En uiteraard verstuurt u uw herinneringen op dezelfde wijze.
Automatische of handmatige verzending
Vraagt de klant om een kopie order of factuur? Via een druk op de knop wordt deze opnieuw verzonden. En het systeem registreert wanneer de e-mail verzonden werd.

Production

MRP

IT's Perfect beheert uw Material and Resource Planning
Bereken uw materiaalbehoefte
Bereken uw materiaalbehoefte op basis van uw beschikbare voorraad en uitstaande verkooporders, door het uitvoeren van IT's Perfects MRP.
Genereer inkooporders
Dek uw materaalbehoefte af door automatisch inkooporders te plaatsen bij de juiste leverancier, in de juiste hoeveelheden, met de juiste ETA.
Boek uw consumptie
Boek de consumptie van uw materialen voor, tijdens of na het ontvangen van uw gereed product, zodat uw materiaalvoorraad altijd klopt.
Inkoopeenheden
Het MRP zal voorstellen de mateterialen in te kopen in de door u gedefinieerde inkoopeenheden, zoals rollen, dozen of dozijnen.

Logistics

Uitleverstatistieken

Gebruik uitleverstatistieken om uw uitlevervoorstel definitief te maken, het juiste inzicht op het juiste moment.
Order percentage
Bereken met een druk op de knop welk percentage van de order u kunt uitleveren, waarna het resultaat visueel wordt weergegeven.
Artikel percentage
Bereken eenvoudig welk percentage van een artikel u binnen een order kunt uitleveren, en het resultaat wordt eveneens visueel gepresenteerd.
Gebroken maatrange
Het systeem signaleert een gebroken maatrange, en toont u een indicator indien dit het geval is. Zodat u nooit alleen een XS en een 3XL uitlevert.

Cool

Notificatie

Is er iets aan de hand wat onder uw aandacht gebracht zou moeten worden? IT's Perfect stuurt u bijtijds een notificatie. Per e-mail. Zodat IT's Perfect u weet te vinden, ook als u niet bent ingelogd.
Activiteit intern
Binnen It's Perfect kunt u activiteiten aanmaken voor interne medewerkers. Moet iemand op een bepaalde datum een actie uitvoeren? It's Perfect waarschuwt de medewerker ruim van te voren, per e-mail.
Agent activiteit
Moet uw agent of vertegenwoordiger een klant terugbellen op een bepaalde datum? Maak de actie aan, op klankniveau, en de agent ontvangt een notificatie per e-mail. De agent kan de opvolging van de activiteit vastleggen via de B2B portal.
Leverancier activiteit
Wordt er actie van een leverancier verwacht? Maak de actie aan op leveranciersniveau. Op de einddatum van de actie ontvangt de leverancier een notificatie via e-mail. Welke hij kan opvolgen via de leveranciersportal.

Sales

Artikel

Beheer uw artikelbestand op efficiënte wijze binnen IT's Perfect
Kleuren en maten
Voeg een maatbalk toe aan uw artikel, en selecteer een onbeperkt aantal kleuren. Hat artikel is nu beschikbaar in al deze varianten.
Afbeeldingen
Voeg per kleur een onbeperkt aantal afbeeldingen toe aan uw artikel, welke eventueel automatisch op uw websohop worden gepresenteerd.
Artikel matrix
Beheer uw artikel en vereenvoudig weergaven op bijvoorbeeld uw orderbevesting, en invoer van bijvoorbeeld uw order, door het gebruik van een kleur/maat matrix.
Prijzen
Leg inkoopprijs, opslagen, vpp, verkoopprijs en adviesprijs vast op het artikel, mogelijkerwijs per maat en/of prijsgroep.

Sales

EDI

IT's Perfects out-of-the-box EDI integratie, een volledig automatisch proces
Uitgaand
Laat een PRICAT, ORDERSP or DESADV automatisch verzenden naar de klanten die u daarvoor hebt aangemerkt. Handmatige tussenkomst is niet langer noodzakelijk.
Salesreports
Importeer sales reports automatisch, zodra ze worden aangeboden door uw klant. En verkrijg inzicht in verkoopaantallen en omloopsnelheden.
Manueel versturen
Alle berichtenverkeer verloopt automatisch. Maar wilt u een bericht nogmaals verzenden? Dan kan het bericht eenvoudig handmatig nogmaals worden verzonden.

Logistics

Barcodes

Beheer en genereer uw EAN 13 barcodes per kleur/maat middels een druk op de knop.
EAN13 range
Leg uw toegewezen EAN13 barcode range vast in IT's Perfect. Het systeem zorgt ervoor dat er nooit barcodes buiten de range worden gegenereerd.
Genereer barcodes
Genereer uw EAN13 barcodes voor al uw artikelvarianten met een druk op de knop. Per artikel, of per inkooporder. Wat voor u het meest praktisch is.
Exporteren
Exporteer een overzicht van uw barcodes naar excel, op basis van uw artikel of inkooporder, zodat u het eenvoudig kunt versturen naar leverancier of klant.
Etiketten
Gebruik uw barcodes bijvoorbeeld door ze direct af te drukken op een artikel etiket, vanuit IT's Perfect, via de geintegreerde stickermodule.

Sales

Remplaceren

Gedurende het seizoen concludeert u dat het niet loont een bepaald artikel of bepaalde kleur te laten produceren. Wilt u cancelen of vervangen? IT's Perfect helpt u met remplaceren.
Een helder overzicht
U wilt een artikel of kleur vervangen, maar wie heeft dit eigenlijk besteld? IT's Perfect verzorgt een helder overzicht, met weergave van order, aantal, klant en telefoonnummer.
Cancelen of vervangen?
Wilt u een niet goed lopend artikel vervangen of cancelen? Via het remplaceringsvoorstel geeft u uw voorkeur in. En na akkoord van de klant wordt de remplacering direct verwerkt op de orderbevestiging.
Welke prijs?
En wanneer de remplacering is doorgevoerd, welke prijs moet dan worden gehanteerd? IT's Perfect laat u kiezen uit de origenele prijs, de nieuwe prijs of de gemiddelde prijs.

Reporting

Dashboard

Elke gebruiker kan zijn eigen dashboard inrichten, zodat hij snel en direct toegang heeft tot de statistieken die voor hem belangrijk zijn.
Realtime informatie
De op het dashboard getoonde informatie is altijd realtime, zodat u altijd zeker weet dat u de juiste data en statistieken beoordeeld.
Widgets
De gebruiker stelt zijn dashboard samen op basis van beschikbare widgets. Er zijn onder andere widgets voor financiele,logistieke, productie, workflow en verkoopstatistieken.
Tabel of grafiek
Wilt u uw statistieken in tabelvorm weergeven, of verkiest u weergave in een grafiek of diagram? Veel widgets bieden u beide mogelijkheden, waarbij u op elk moment kunt switchen.
Dashboards per klant
Naast de algemene dashboards kunt u ook een dashboard vastleggen voor uw klant. Hier heeft u onmiddellijk inzicht in alle veroopprestaties en betalingsgeschiedenis op klantniveau.

Cool

Nieuwsbrieven versturen

Wilt u uw wholesaleklanten en uw consumenten op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, gebruik dan IT's Perfects geïntegreerde nieuwsbriefmodule.
Ontwerp uw nieuwsbrief
Ontwerp zelf uw nieuwsbrief via drag and drop in the IT's Perfect nieuwsbrief ontwerp tool. Begin vanaf scratch of kopieer een bestaande nieuwsbrief voor aanpassing.
Houdt uw inschrijvingen bij
Wie heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief? Binnen het CRM systeem van IT's Perfect kunt u dit per contactpersoon aangeven, op de klantenkaart.
Benader uw consument
Maakt u gebruik van de consumentenwebshop van IT's Perfect? Dan worden alle consumentengegevens opgeslagen binnen IT's Perfect ERP. En kunt u ze benaderen met uw eigen nieuwsbrief.
Statistieken
Hoeveel nieuwsbrieven heeft u verstuurd, wie heeft ze geopend, en wie heeft daadwerkelijk geklikt? De nieuwsbrief statistieken geven u alle antwoorden.

General

Eenvoudig importeren en exporteren

IT's Perfect stelt u in staat uw stamdata en afbeeldingen eenvoudig te importeren vanuit een excelbestand. En wilt u uw data in Excel analyseren of aanpassen? Dan is een export even eenvoudig.
Import wizard
De import wizard stelt u in staat om stamdata als klant, artikel, kleur, etc te importeren vanuit Excel zonder dat u vooraf uw excelbestand hoeft te muteren. De import wizard laat u zelf de juiste excelkolom matchen met het juiste veld in IT's Perfect.
Image uploader
Uw artikel afbeeldingen koppelt u op kleurniveau. Indien meerdere afbeeldingen ineens geïmporteerd en gekoppeld moeten worden, dan biedt de image uploader uitkomst.
Export naar Excel
Soms is het handig data in excel te analyseren of aan te passen. Voor dit doeleinde stelt IT's Perfect u in staat om alle stamdata te exporteren naar excel. Na wijzigingen kan het bestand weer worden geïmporteerd.

General

Streven naar eenvoud

IT's Perfect streeft naar een zo eenvoudig mogelijk gebruik van al haar applicaties. En om het nog eenvoudiger te maken, helpen we u online.
Implementatie wizard
Wanneer u voor de 1e keer inlogt in IT's Perfect, dan start de implementatiewizard automatisch, welke u langs alle noodzakelijke instellingen voert en deze samen met u invult. Up and running in 10 minuten.
Online help
Binnen IT's Perfect beantwoordt de online help functie uw vragen. Staat u in een scherm en heeft u een vraag? Een mouse-over over het help icoon geeft u meteen alle antwoorden.
Support portal
Wilt u een beschrijving van alle functionaliteit binnen IT's Perfect bij de hand hebben, dan biedt onze online support portal uitkomst. Een volledige handleiding staat hier tot uw beschikking.

Finance

Facturatie

IT's Perfect maakt facturatie zo eenvoudig mogelijk. Voor u, en voor uw klanten. De facturatie vindt volledig digitaal plaats, zonder dat u er echt naar om hoeft te kijken.
Automatische factuur
Facturatie vindt automatisch plaats in IT's Perfect. Wordt er een pakbon verzonden, dan wordt automatisch de factuur gegenereerd, en via e-mail verzonden naar uw klant. Zonder uw tussenkomst.
Factuur op B2B
De factuur wordt direct gepubliceerd op de b2b portal, onder het account van de klant. De klant kan de factuur hier indien gewenst downloaden als pdf.
Betaal factuur op B2B
Wanneer de klant inlogt op de B2B portal, dan kan hij daar meteen zijn factuur betalen via bijvoorbeeld iDeal. En staat de klant op vooruitbetaling, dan dient hij hier eerst te betalen alvorens de order kan worden geplaatst.
Factuurvoorstel
Wilt u voor bepaalde klanten geen automatische factuur genereren, maar wilt u ze factureren op gezette tijden? Dan is hiervoor het factuurvoorstel beschikbaar, waar u zelf kiest wie u wanneer factureert.

Production

PLM

IT's Perfects Product Lifecycle Management geeft u volledige grip op uw (pre) productiefase en garandeert een tijdige uitlevering, rekening houdend met de aan uw klant beloofde leverdata.
Productieproces
U definieert alle te doorlopen stappen binnen uw productieproces voor, per actie, per medewerker, met opgave van de duur van elke stap in dagen. IT's Perfect berekent voor u automatisch de einddatum van het proces.
Opvolging
Elke stap kent een einddatum en een verantwoordelijke. Komt de einddatum in zicht? Dan ontvangt de verantwoordelijke een e-mail. Waarom zijn de samples te laat? En wanneer komen ze wel? U weet het nu meteen.
Vertraging
Is een stap te laat uitgevoerd, de samples komen bijvoorbeeld te laat binnen, dan wordt de einddatum van het proces herberekend, en wordt er gekeken ofdit consequenties heeft. Wordt de beloofde leverdatum nog wel gehaald? It's Perfect waarschuwt u bijtijds!
Dashboard
Via het PLM dashboard volgt u elk proces, en signaleert u problemen vanuit helicopter view. Loopt er ergens iets spaak dan licht dit rood op, en met een paar klikken bent u bij de actie, en de bijbehorende verantwoordelijke.

Reporting

Rapportages

Een goed inzicht in uw bedrijfsprestaties is key, en IT's Perfect is zich daarvan bewust. Daarom levert IT's Perfect een BI tool, waarmee u elke doorsnede van uw data kunt analyseren.
Rapporten database
IT's Perfect beschikt over een standaard rapporten database, specifiek gemaakt voor de fashion. Er zijn rapportages beschikbaar op het vlak van verkoop, productie, inkoop, logistiek en finance.
Uw eigen rapport
Wilt u uw eigen rapport maken? Met de report wizard maakt uw zelf eenvoudig een overzicht. Selecteer de tabellen en de velden, en IT's Perfect doet de rest.
Share and learn
Optioneel kunt u uw eigen rapporten delen met andere IT's Perfect klanten. En zij kunnen dat met u. Hierdoor blijft de report database groeien, op basis van uw imput, en die uit de mode industrie.
Report scheduler
Wilt u een rapport in excel of pdf formaat bijvoorbeeld elke maandagochtend in uw mailbox ontvangen? Stel dit eenmalig in, en de IT's Perfect report scheduler doet de rest.

Sales

CRM

Gebruik IT's Perfect CRM om de communicatie met uw klanten vast te leggen, en toekomstige contactmomenten te plannen. En faciliteer uw agent om hier zo eenvoudig mogelijk aan bij te dragen.
Contactpersonen
Een relatie kent vaak meerdere contactpersonen. Leg deze vast per klant, en definieer de functie, verantwoordelijkheid, en persoonlijk telefoonnummer en e-mail adres. En geef per contactpersoon aan of ze via nieuwsbrieven gemaild kunnen worden.
Notities in IT's Perfect
Maak notities op klant niveau in IT's Perfect. Voorzie deze van datum en type contact, de medewerker die contact heeft gehad, en voeg eventueel documenten aan de notitie toe.
Activiteiten in IT's Perfect
Maak activiteiten aan op klant niveau, en geef aan wie de activiteit wanneer moet opvolgen. Moet deze klant gebeld worden door de verkoper? Maak de activiteit aan, en de verkoper wordt op de hoogte gesteld.
CRM op B2B portal
Alle CRM functionaliteit is beschikbaar voor de agent, op de B2B portal. Hij ziet de notities en activiteiten per klant weergegeven, maar kan ze ook zelf aanmaken. Het vastleggen van een bezoekrapport behoort dus bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Purchase

Inkooporder

IT's Perfects inkoopmodule stelt u in staat precies dat in te kopen wat u nodig heeft. En maakt voor u automatisch de inkooporders aan, welke meteen worden gepubliceerd op de leveranciersportal.
Behoefteberekening
IT's Perfects behoefteberekening berekent uw behoefte (gereed product of materiaal), via het behoefteberekeningsvoorstel. Vervolgens genereert u uw inkooporders met een druk op de knop.
Never out of Stock
Voor uw never out of stock artikelen gelden andere regels dan voor uw seizoenscollectie. Geef een minimale en maximale voorraad in voor deze artikelen, en IT's Perfect berekent wat u wanneer moet inkopen.
Inkooporder
Uw inkooporder stuurt u naar uw leverancier. Genereer een enkele pdf file, met alle noodzakelijke order en artikel informatie, welke u zonder aanpassing naar uw leverancier kunt mailen.
Leveranciersportal
Wanneer uw IT's Perfects leveranciersportel gebruikt, dan wordt de inkooporder direct gepubliceerd. De leverancier logt in en heeft toegang tot alle noodzakelijke order en artikelinformatie. En kan deze in sommige gevallen zelfs wijzigen.

Purchase

Leveranciersportal

Geef uw leverancier toegang tot uw leveranciersportel, en geef hem rechtstreeks toegang tot relevante data. En communiceer centraal met uw leverancier, via een single point of access.
Automatische publicatie
IT's Perfect laat uw leverancier inloggen op zijn eigen portal, en toont daar alle voor hem relevante informatie. Deze hoeft u niet online te plaatsen, dit doet IT's Perfect zelf. Volledig automatisch,
Product en inkooporder
Alle product informatie, zoals size specs, stuklijsten, afbeeldingen, etc worden automatisch gepubliceerd. Ook de inkooporder wordt automatisch geplaatst. De leverancier kan de informatie bekijken, of downloaden in pdf formaat.
Wijzigingen door leverancier
Indien daartoe gerechtigd kan de leverancier ook zelf wijzigingen doorvoeren, bijvoorbeeld aan een ETA of leveringsmethode. Deze wijzigingen worden alleen geëffectueerd nadat ze door u zijn geautoriseerd. Waar u uiteraard een notificatie over ontvangt.
Communicatie
Via de vendor portal kan met de leverancier worden gecommuniceerd. Alle communicatie wordt centraal opgeslagen in IT's Perfect. Communiceert u liever via e-mail? Ook dan kan IT's Perfect deze communicatie centraal opslaan.

Sales

Distributeur

Verkoopt u uw collectie via een of meerdere distributeurs, dan dekt IT's Perfects distributeursmodule al uw wensen af. Faciliteer de distributeur door het openstellen van uw B2B portal.
Klanten van distributeurs
Binnen IT's Perfect kunt u, op distributeursniveau, de klanten van de distributeur vastleggen. De distributeur plaatst de order via de B2B op een van zijn klanten. En de order wordt geschreven op de distributeur, met weergave van de klantgegevens.
Afwijkende voorwaarden
De klant van de distributeur kent afwijkende voorwaarden. Denk aan prijzen, valuta, kortingen betalingscondities. Deze legt u vast op de klant van de distributeur. Op distributeursniveau legt u de voorwaarden van de distributeur vast.
Verkooporder
Als een distributeur een verkooporder maakt via het B2B portal voor zijn klant ontvangt de klant van de distributeur een bevestigingsmail met zijn persoonlijke voorwaarden. De distributeur ontvang een bevestigingsmail met de voorwaarden van de distributeur.
B2B portal
Aan de klant van de distributeur kan toegang gegeven worden tot de B2B portal, zodat deze klant zijn bestaande orders kan bekijken en downloaden, en eventueel zelf nabestellingen kan plaatsen.

Sales

Consignatie

De consignatie module van IT's Perfect stelt u in staat om op eenvoudige wijze voorraad in consignatie te plaatsen, en verkopen nauwkeurig te volgen.
Consignatie locaties
U plaatst uw voorraad in consignatie in verschillende winkels. IT's Perfect maakt voor al deze winkels een voorraadhoudende locatie aan, zodat u uw consignatie voorraad accuraat kunt monitoren.
Uitleveren
U bepaalt welke hoeveelheid u per consignment locatie wilt toewijzen. Vervolgens maakt u verplaatsingen aan met een druk op de knop. De verplaatsingen worden als picks afgehandeld in IT's Perfects logistieke module.
Verkopen volgen
Beschikt uw klant over EDI? Dan worden sales reports automatisch ingelezen. Is dit niet het geval, dan kunt u dit handmatig doen. En via onze reporting tool volgt u de statistieken van uw verkopen nauwkeurig.
Aanvullen
Op basis van de verkoopresultaten kunt u bepalen of u wellicht de voorraad in een winkel wilt aanvullen. Hiervoor maakt u een verplaatsingsvoorstel, waarmee de consignment voorraad weer kan worden aangevuld.

Sales

Doorlevering

Wilt u vanaf uw productielocatie rechtstreeks kunnen leveren aan uw klant? IT's Perfect stelt u in staat om doorleveringen te registreren, en de voortgang te monitoren.
Maak doorlevering
Een doorlevering maakt u door de geplaatste verkooporder te openen, en te marken als doorlevering. IT's Perfect genereert automatisch de inkooporder, en plaatst hem - met afleveradresinformatie van de klant - bij uw leverancier.
Volg levering
Wanneer de leverancier aangeeft dat de order verzonden is boekt u de inkooporder op een in-transit locatie. U heeft elk moment inzicht in welke goederen behorende bij welke order onderweg zijn naar uw klant.
Boek ontvangst
Wanneer de goederen door de klant zijn ontvangen, boekt u de ontvangst. De goederen worden afgeboekt van de in-transit locatie, en de order wordt gemarkeerd als ontvangen. En de factuur wordt automatisch gegenereerd.

Logistics

Picks

IT's Perfect laat u eenvoudig uw picks afhandelen. Via barcodescanning, via uw telefoon, of handmatig. Op de wijze die u het best bevalt.
Directe order en B2C
Directe orders of B2C shop orders kunnen per definitie geleverd worden. De voorraadchick is tenslotte al uitgevoerd. IT's Perfect maakt daarom automatisch een pick, zodat uw magazijn meteen aan de slag kan. Voor 16:00 besteld, morgen in huis.
Bulk orders
De picks voor uw bulk orders maakt u via het levervoorstel. De beschikbare voorraad wordt verdeeld over alle openstaande orders, rekening houdend met de prioriteit van uw klant, en zijn openstaand saldo.
Pick met barcodescanning
Nadat u uw pick heeft gelopen kunt u de pick afmelden via barcodescanning. Creëer een doos, scan de artikelen, en meldt de pick af. IT's Perfect print meteen uw verzendlabels en definitieve pakbon.
Pick met iPhone
Wanneer u de IT's Perfect App heeft gedownload op uw iPhone, dan kunt u de pick binnen deze app selecteren, en afscannen met de camera van uw iPhone.

Cool

Budgetten

U heeft uw verkoopbudgetten samengesteld, en wilt deze vergelijken met uw actuele verkopen. IT's Perfects budgettenmodule biedt u deze mogelijkheden, en meer.
Budget vastleggen
Leg uw budgetten vast per klant, klantgroep, artikelgroep, verkoper, land, periode, etc, in aantallen en/of in bedragen. Doe dit rechtstreeks in It's Perfect, of gebruik Excel, waarna u de budgetten eenvoudig kunt importeren.
Budget vs realisatie
Open uw budget overzicht, en bepaal welke gegeven u horizontaal en verticaal gepresenteerd wilt zien. Zie onmiddellijk hoe u performt ten opzichte van uw budget, waarbij realisatie als percentage van budget wordt weergegeven.
Geografische weergave
Kies de geografische weergave, en de landkaart verschijnt. Hier ziet u via de weergave van bubbels uw omzetverdeling gepresenteerd over het door u gedefinieerde afzetgebied.
Opslaan en exporteren
Wanneer u een bepaalde view veel gebruikt, dan kunt u deze opslaan voor later gebruik. En de uitkomst kunt u op elk gewenst exporteren naar excel voor verdere analyse.

Sales

Verkoop

Verkopen kunnen binnen IT's Perfect vanuit uw wholesale klantenbestand binnen komen, maar ook vanuit uw consument. IT's Perfect faciliteert beiden, volledig geïntegreerd.
B2B Webshop
Laat uw wholesaleklanten inloggen op uw b2b webshop, en laat ze zelfstandig orders plaatsen. Uiteraard geeft de shop een accuraat inzicht in de beschikbare voorraad, en kan de klant zijn orderhistorie bekijken.
B2C Webshop
U plaatst uw collectie eenvoudig online, en uw eindconsument kan onmiddellijk bestellen. De bestellingen komen direct binnen in IT's Perfect ERP, zodat u onmiddellijk kunt uitleveren.
iPad App voor vertegenwoordigers
Uw agenten en vertegenwoordigers kunnen via de B2B orderen, maar voor hen is ook een App beschikbaar voor de iPad. Hier plaatsen ze hun orders direct binnen de App, of ze nu een internetverbinding hebben of niet.
Kassa
Heeft u een eigen winkel, dan kunt u gebruik maken van de IT's Perfect kassa. De kassa is volledig geintegreerd met IT's Perfect ERP, en biedt alle functionaliteit die u van een kassa mag verwachten.

Cool

iPad App voor vertegenwoordigers

IT's Perfect faciliteert uw vertegenwoordigers of agenten met een Order App voor de iPad. De volledige collectie onder de arm, up-to-date, altijd, online of offline.
Uw volledige collectie on the road
Uw vertegenwoordigers gaan op pad met uw volledige collectie, altijd voorzien van de allerlaatste updates, prijzen en afbeeldingen, beschikbaar binnen seconden, waar ter wereld ze ook zijn.
Voororders en directe orders
Via de App kunnen voororders worden geplaatst. Maar ook directe orders behoren tot de mogelijkheden, waarbij de voorraad uiteraard accuraat wordt weergegeven.
Orderbevestiging
De klant plaatst zijn handtekening op het scherm van de iPad ter bevestiging van de order. En hij ontvangt direct een orderbevestiging via e-mail, voorzien van de algemene voorwaarden.
Online/Offline
De iPad App kan ook gebruikt worden zonder internetverbinding. Orders kunnen gewoon worden geplaatst, en worden verstuurd op het moment dat de verbinding weer hersteld is.

General

Externe documenten

U wilt uw externe documenten graag personaliseren, zodat bijvoorbeeld op uw orderbevestiging de informatie verschijnt die u belangrijk vindt, met de uitstraling die hoort bij uw bedrijf. En uiteraard wordt dit ondersteund in verschillende talen.
Al uw externe documenten
U kunt al uw externe documenten personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan uw verkooporder, pick, pakbon, factuur en inkooporder. IT's Perfect levert de standaard, u bepaalt uw eigen versie.
Selecteer uw velden
Selecteer zelf welke velden u op welk document wilt tonen. Via een dropdown menu bepaalt u voor elk document zelf welke informatie er precies op dat moment getoond moet worden.
Templates
U bepaalt zelf hoe de header en de footer van uw document eruit moet zien. U bent volledig vrij in het bepalen van de lay-out en de inhoud van uw headers en footers via het gebruik van templates voor elk document type.
Afwijkende documenten
Vraagt een bepaalde klant om bepaalde informatie op een factuur? Of moet er voor een bepaald land een tekst op de orderbevestiging worden afgedrukt? U kunt uw templates vastleggen per klant, land en periode.

Production

Value Added Services

Moet een artikel extern van een borduring worden voorzien? Of vereist een artikel bijvoorbeeld speciale handling of packing? IT's Perfect biedt u de mogelijkheid Value Added Services te definiëren.
VAS
Definieer uw VAS in detail: welke actie moet worden uitgevoerd, welke externe partij is verantwoordelijk voor de actie, en welke inkoopprijs - en eventuele verkoopprijs - wilt u rekenen voor de VAS?
Verkooporder
Wilt u de VAS doorbelasten aan de klant? De VAS, en de bijbehorende verkoopprijs, kan (automatisch) aan uw verkooporder worden toegevoegd, zodat de prijs wordt doorberekend aan uw klant.
Inkooporder
Wanneer u uw VAS extern laat uitvoeren, dan moeten alle bewerkingen van dat moment gecombineerd worden geplaatst bij uw leverancier. IT's Perfect combineert uw bewerkingen op een enkele inkooporder. Automatisch.

Production

Private label

Voor private label bedrijven is het van belang om nauwgezet de 1-op-1 relatie tussen inkooporder en verkooporder te volgen. IT's Perfect geeft u een volledig overzicht, zodat u uw private label orders goed kunt beheersen.
Contract
Het contract vormt de basis van het private label traject. Welke klant wil welk artikel afnemen, bij welke leverancier wordt dit geproduceerd, hoeveel stuks wil de klant, wanneer en tegen welke prijs? Leg het vast in het contract.
Verkooporder
Wanneer het contract is getekend kan er automatisch een verkooporder worden geplaatst. Welke kleuren en maten worden besteld, en in welke prijs? Leg dit vast in de verkooporder. De verkooporder houdt altijd een connectie met het originele contract.
Inkooporder
De verkooporder moet 1-op-1 worden ingekocht. Maak een inkooporder met een druk op de knop, geplaatst bij de geselecteerde leverancier. Volg de voortgang van productie via IT's Perfect workflow management.
Private label dashboard
Gebruik het private label dashboard om vol inzicht te houden in alle lopende contracten. Klopt overal de ETA met de beloofde leverdatum? Komen de inkoopaantallen overeen met de verkoopaantallen? Het PL Dashboard houdt u op de hoogte.

Logistics

Logistiek dienstverlener

Wanneer u gebruik maakt van een logistiek dienstverlener, dan is het uiteraard prettig wanneer u niet elk document handmatig hoeft te verzenden of te ontvangen. IT's Perfect automatiseert uw volledige communicatie.
Artikelen
U stuurt uw artikelinformatie inclusief barcodes met een druk op de knop naar uw logistiek dienstverlener, zodat zij alle informatie hebben die ze nodig hebben voor ondersteuning van uw logistieke proces.
Ontvangsten
IT's Perfect stuurt uw geplande ontvangsten automatisch naar uw dienstverlener. Na ontvangst melden zijn de exacte aantallen terug, welke automatisch worden verwerkt in IT's Perfect. U voorraad is binnengeboekt.
Geplande leveringen
IT's Perfect stuurt uw geplande leveringen automatisch naar uw dienstverlener. Nadat zij de picks hebben gelopen, communiceren ze de geleverde aantallen automatisch terug. Deze worden verwerkt in IT's Perfect. En de factuur wordt gegenereerd.
Inventarisatie
Wanneer er een inventarisatie wordt uitgevoerd door uw logistiek dienstverlener, dan worden de resultaten hiervan direct verwerkt door IT's Perfect. Uw voorraad is altijd accuraat.

Finance

Financiele integratie

Uw boekhouder moet van u alle accurate informatie ontvangen om op een goede wijze de boekhouding te kunnen uitvoeren. IT's Perfect zorgt ervoor dat u hier geen omkijken meer naar heeft.
Klanten en artikelen
Uw klanten en artikelen moeten beschikbaar zijn in het boekhoudsysteem. IT's Perfect verzorgt de integratie met uw financiële pakket, voor zowel nieuwe klanten of artikelen, of wijzigingen daarop.
Facturen en betalingen
Wanneer er in IT's Perfect een factuur wordt geboekt, dan wordt deze onmiddellijk gesynchroniseerd met het financiële pakket. En wordt er een betaling op deze factuur verwerkt? Deze is onmiddellijk bekend in IT's Perfect.
Voorraad
De voorraadpositie van IT's Perfect wordt gesynchroniseerd met uw boekhoudsysteem. En zijn er voorraadmutaties, dan worden ook deze onmiddellijk overgezet. Eenzelfde inzicht, in beide systemen.
Standaard connecties
IT's Perfect koppelt standaard met de volgende boekhoudpakketten: Exact Online, Twinfield Online, Unit 4, AFAS online en Reeleezee.

Purchase

Kostenopslagen

Bij de bepaling van uw VVP houdt u rekening met kostenopslagen. Wanneer u deze opslagen in detail wilt vastleggen, en de resultaten kunnen analyseren, maakt dan gebruik van de module kostenopslagen.
Opslagen vastleggen
U legt de basis van uw opslagen vast in beheer, door middel van een omschrijving en een bedrag of percentage. Deze basis kunt u tevens vastleggen op leverancier. En op het artikel legt u vervolgens de artikelspecifieke opslagen vast.
Calculeer VVP
Na het vastleggen van de inkoopprijs en de leverancier (voorzien van kostenopslagen) op de artikelkaart berekent het systeem automatisch uw vaste verreken prijs.
Kostenopslagen inkooporder
Kostenopslagen kunnen eventueel afwijken per inkooporder. Het vliegtuig was gepland, maar het wordt toch de boot? Pas de kostenopslagen aan op inkooporderniveau, en de wijzigingen worden verwerkt binnen uw VVP.

Sales

Kassa

Heeft u eigen winkels? Dan is de kassa oplossing van IT's Perfect voor u een uitkomst. Volledige integratie, en volledig realtime inzicht in de prestaties van uw winkels.
Klantgegevens
Registreer de details van uw consument op de kassa bij elke verkoop. Het verkoopgedrag van uw klant wordt in IT's Perfect ERP opgeslagen, inclusief bijbehorende details. Uw marketing kan aan de slag.
Cadeau - en tegoedbonnen
Verkoop - eventueel persoonsgebonden - cadeaubonnen, en geef tegoedbonnen uit bij retouren. IT's Perfects kassa houdt het openstaand saldo van beiden voor u bij.
E-mail
Wil de klant een kopie van zijn bon via e-mail ontvangen? Een enkele klik op de kassa is afdoende, de bon wordt onmiddellijk per e-mail verzonden naar de klant.
Inventarisatie en verplaatsing
Krijgt u een verplaatsingsverzoek van het hoofdkantoor? Of wilt u een inventarisatie uitvoeren? Beiden handelt u af op de kassa, via het gebruik van een barcodescanner.

General

API

IT's Perfect biedt een scala aan geïntegreerde oplossingen. Maar wilt u toch nog een connectie maken met een extern pakket? Dan biedt IT's Perfect u alle mogelijkheden, met onze RESTFUL API.
GET or PUT
IT's Perfects API geeft u de gelegenheid om data op te halen uit IT's Perfect, of juist data weg te schrijven in IT's Perfect. Zowel de GET als PUT functie wordt ondersteund.
Entry points
Data kan opgehaald of weggeschreven worden vanuit verschillende invalshoeken. Artikeldata, klantdata, order informatie, facturen, picks, pakbonnen, verplaatsingen? IT's Perfects API ondersteunt het allemaal.
Volledige documentatie
Aan de slag met de API? IT's Perfect maakt het zo eenvoudig mogelijk voor u: de uitputtende documentatie vindt u online, zodat u uw connectie snel en efficient kunt leggen.

Sales

Bedrijfskleding

Voor bedrijven in bedrijfskleding biedt IT's Perfect specieke functionaliteit welke perfect aansluit op uw proces. Kledingpakketten, pompen, het vastleggen van medewerkers, etc. IT's Perfect biedt het allemaal.
Medewerkers
Registreer de medewerkers van uw klant in IT's Perfect. En leg hun functie vast, het kledingpakket waar ze uit mogen kiezen, hun maat, en eventuele vermakingen.
Kledingpakketten
Definieer de verschillende kledingpakketten waar de medewerkers van uw klant uit mogen kiezen. Alleen die artikelen die op de medewerker van toepassing zijn zullen worden getoond tijdens het orderproces.
Uitlevering
Moet er bij uitlevering direct naar de medewerker worden uitgeleverd, of wordt er een grote levering gemaakt welke naar de klant wordt verzonden? IT's Perfect ondersteunt beide opties.
Online ordering
Geef de medewerker via een login rechtstreeks toegang tot de corporate wear shop, zodat hij zelf zijn order - binnen zijn rechten en budget - kan plaatsen. De order kan direct door u worden verwerkt.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten