Cloud Fashion ERP

Uw fashion proces, geïntegreerd van A tot Z.

Fashion, Footwear, Sportswear, Accessoires

IT's Perfect biedt de totaal oplossing voor bedrijven in fashion, footwear, sportswear en accessoires. IT's Perfect richt zich alleen up uw branche. En levert daarmee de specialistische oplossing die u zoekt. Nu, en in de toekomst.

Wholesale, Retail, Private Label, Bedrijfskleding?

Bent u actief in fashion wholesale met uw eigen merk? Of bent u actief in de retail? Richt uw bedrijf zich op private label? Of bent u wellicht actief in de bedrijfskledingsbranche? IT's Perfect heeft zich verder gespecialiseerd in al deze genoemde richtingen, en heeft daarom steeds de perfecte oplossing voor u.

De volledige keten

IT's Perfect ondersteunt uw proces vanaf uw leverancier tot aan uw klant. Online betekent toegankelijk. En die toegankelijkheid kunt delen. Wanneer u dit wilt, hebben zowel uw leveranciers als uw klanten toegang tot voor hen relevante data. IT's Perfect maakt de wereld een stuk kleiner.

100% online, 100% beschikbaar

IT's Perfect levert een browser based cloud oplossing. Daarmee heeft u altijd toegang tot uw fashion bedrijfsvoering. Op iedere plaats ter wereld, via ieder device. Een internetverbinding volstaat.

Integratie is geen wetenschap

Een bedrijf in de mode wil een consumentenwebshop, een b2b webshop, een leveranciersportal, een iPad app voor order invoer, een kassa voor uw winkel, of een iPhone App voor voorraadinformatie. Dit is niet verrassend. En daarom leveren we deze. Out-of-the-box. En wilt u met een andere applicatie communiceren? Onze standaard API maakt dit voor u mogelijk. Geen wetenschap. Click and play.

Leap into the future

IT's Perfect levert de volgende generatie van fashion software: innovatief, en gebruik makend van de laatste technologie. It's Perfect vernieuwt haar product voortdurend. En vernieuwt met ons mee: nieuwe releases zijn automatisch voor u beschikbaar. Zonder dat u het merkt. Zoals het hoort.
Design
Design fase en product management
- Product data
- Bill of materials
- Sketches en afbeeldingen
- Labels
- Verpakkingsinstructies
Production
CMT, PDM en communicatie
- Sampling, ordering en follow up
- Centrale communicatie naar producent
- Volgen van deadlines
- Plannen en bijsturen
Sales
Order intake en CRM
- Voorverkopen
- Meerdere seizoenen
- Meerdere merken
- Webshop
- Remote & B2B
- Commissies
- Sales analyses
- Replacements
Reporting
Inzicht. Altijd. Overal
- Sales performance
- Leveranciersbeoordeling
- Logistieke status
- Debiteurenbeheer
Purchase
Behoefte en planning
- Purchase Requisition
- Automatische ordering
- Meerdere leveranciers
- Leveranciersbeoordeling
Finance
Facturatie, omzet en marges
- Automatische facturatie
- Facturatie via e-mail
- Kredietlimieten
- Standaard boekhoud koppeling
Logistics
Planning en distributie
- Planning en distributie
- Voorraadtoewijzingen
- Klantprioriteit
- Logistieke dienstverlener

Ready for details?

Of bent u juist IT beheerder en wilt u technisch alle ins en outs van IT's Perfect bekijken? Leer over onze web based cloud oplossing, ons server beheer of juist onze database setup.
Technische specs

Online fashion ERP Software in de cloud

Een modebedrijf richt zich op mode, en een automatiseringssysteem moet het werk alleen eenvoudiger maken. Dat is het doel van het IT’s Perfect ERP systeem. Gebruik makend van de nieuwste technieken, volledig online, en met de focus op een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid is ons fashion ERP systeem de stabiele basis van uw fashion groothandel en erp groothandel. Wij vragen niet hoe uw proces in elkaar steekt, wij weten dit. De medewerkers van IT's Perfect beschikken over jarenlange ervaring in de fashion, en in de automatisering software voor kleding wholesale. Met deze kennis en ervaring creëerden wij iets perfects: IT's Perfect. Automatisering software specifiek gemaakt voor de kleding en mode branche.
De mode automatiserings software ondersteunt uw volledige proces van productie tot facturatie. Dit stelt u als ondernemer in de mode industrie in staat om elk moment van de dag, online, per laptop, tablet, of telefoon, uw bedrijfsprocessen te beheren en inzichtelijk te maken. Het ERP systeem is specifiek gemaakt voor mode groothandels. Alle bedrijfsprocessen van een fashion wholesaler worden via onze ERP software afgehandeld. Welke processen ondersteunt IT's Perfect fashion software exact? En welke functionaliteit biedt IT's Perfect overall? Op deze productpagina gaan we dieper in op de verschillende onderdelen van IT's Perfect. Meer weten?
Buur fashion
Reynoud Koster
Buur Fashion zocht voor haar damesmerken Yest, Yesta, Ivy Beau en Ivy Bella een portal waar haar klanten rechtstreeks orders kunnen schrijven. Deze portal zou niet de gehele collectie en beschikbare voorraden overzichtelijk moeten presenteren, en niet alleen moeten beschikken over een eenvoudige wijze van order invoer, de klant moet ook andere functionaliteit tot haar beschikking hebben.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten