B2B Webshop fashion groothandels

Een B2B mode webshop geeft klanten een perfect online inzicht in uw fashion collectie en de beschikbare voorraad. De klant kan via de B2B webshop zelf orders uit voorraad plaatsen en zelfs indien gewenst voororders. In de fashion B2B webshop voor groothandels heeft de klant inzicht in lopende orders en in openstaande facturen. De verkooporders en facturen kunnen eventueel ook nog snel en veilig betaald worden via diverse betaalmethoden. Uw klant kan dit alles rechtstreeks uitvoeren en desgewenst kan ook uw agent of vertegenwoordiger dit doen, namens de klant. Een B2B webshop mode geeft u meer controle en een ruimere verkoop van het assortiment.

B2B Webshop Fashion

IT's Perfect's business-to-business (B2B) webshop voor fashion wholesale biedt meer mogelijkheden dan enkel het invoeren van verkooporders. De webshop is toegankelijk voor agenten en klanten. Agenten zien enkel de klant waar ze zelf beheer over hebben en kunnen voor de klant orders invoeren. Omdat de B2B mode webshop van IT's Perfect gemaakt is voor fashion ondersteunen we voororders en direct orders. Dit houdt in dat uw klanten en agenten zowel orders kunnen plaatsen voor een volgend seizoen als uit directe voorraad.

Klanten

Klanten in IT's Perfect kunnen voorzien worden van meerdere inloggegevens met verschillende rechten voor de B2B webshop. Dit houdt in dat afhankelijk van de login toegang gegeven kan worden voor bijvoorbeeld het invoeren van een voororder, direct order of het betalen van een factuur. Zodra een klant ingelogd is in de webhop worden alle gegevens van de klant direct geladen zodat enkel de artikelen die gekocht mogen worden weergeven worden tegen de voor deze klant geldende tarieven.

Agenten

Stel uw agenten en vertegenwoordigers in staat om online orders te plaatsen. Agenten en klanten zijn in IT's Perfect gekoppeld. Zodra een agent ingelogd is in de B2B webshop kan er direct een klant geselecteerd worden. Zodra deze klant geselecteerd is worden alle artikelen en specifieke prijsvoorwaarden van deze klant geladen. Op dat moment kan de agent voororders en direct orders plaatsen, maar ook inzicht krijgen in de reeds geplaatste verkooporders en (openstaande) facturen. Daarnaast heeft hij inzicht in zijn eigen verkoopperformance, via zijn persoonlijke verkoopstatistieken.

Voorraad webshop

De B2B webshop ondersteund voororders en direct orders. Indien gekozen wordt een direct order te plaatsen kan enkel besteld worden wat ook daadwerkelijk op voorraad is. Dit voorkomt dat er orders geplaatst worden die niet (volledig) uitgeleverd kunnen worden. Verwerking van de voorraad vindt realtime plaats. Wordt er elders een order geplaatst, bijvoorbeeld in direct in uw ERP systeem? Dan wordt de voorraad onmiddellijk bijgewerkt, zodat de voorraad op uw B2B shop altijd accuraat is.

Orders en facturen

Uw klant heeft toegang tot zijn eigen account informatie, Hier heeft hij inzicht in al zijn geplaatste verkooporders, en al zijn (openstaande) facturen. Beide documenten kunnen door de klant tevens worden gedownload in pdf-formaat. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw klanten via deze weg zijn facturen online te laten betalen. Een betaal-link brengt uw klant direct naar het betaalportaal van uw payment service provider.
De perfecte versie: voor groot en klein
B2B Webshop
Basic


De perfecte basis voor uw agenten en klanten
Toegang voor agenten
Toegang voor klanten
Realtime voorraad
Barcode scanning
Klantenlijst
Verkooporder overzicht
Pakbonnen overzicht
Facturen overzicht
CRM
Sales statistieken
Verkoopstatistieken & targets
Retouren
Commerciële omruilingen
Concept orders
Facturen en verkooporders betalen
Klant wijzigingen autorisatie
€ 249,-
per maand
B2B Webshop
Enterprise


De meest geavanceerde fashion B2B webshop
Toegang voor agenten
Toegang voor klanten
Realtime voorraad
Barcode scanning
Klantenlijst
Verkooporder overzicht
Pakbonnen overzicht
Facturen overzicht
CRM
Sales statistieken
Verkoopstatistieken & targets
Retouren
Commerciële omruilingen
Concept orders
Facturen en verkooporders betalen
Klant wijzigingen autorisatie
€ 449,-
per maand
Verhoog efficiëntie
Middels een B2B Webshop kunnen uw klanten en agenten zelf (voor)orders plaatsen en inzichten verkrijgen in voorgaande orders en facturen. Dit zorgt voor minder druk op uw back-office.
Geïntegreerd in IT's Perfect
De B2B Webshop van IT's Perfect is geïntegreerd in het ERP systeem. Koppelingen zijn niet nodig en de gehele webshop kan direct aangestuurd worden vanuit uw ERP systeem.
Pre-orders en voorraad orders
Met de App kunnen zowel pre-orders als stock orders geplaatst worden. Altijd realtime inzicht in de voorraad en direct bestellen uit voorraad kan via de App. Ook zonder internet is de voorraad gesynchroniseerd.
Slecht betalende klanten?
Per klant kan ingesteld worden of de (voor)order direct betaald dient te worden, dit resulteert in lagere administratiekosten maar geeft ook mogelijkheden om de shop open te stellen voor slecht betalende klanten.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten