100% cloud software gemaakt voor fashion wholesale en retail

IT's Perfect Online Fashion ERP

De ERP Fashion software van IT's perfect creëert tal van mogelijkheden in de vorm van diverse software oplossingen voor de mode branche. Al onze automatisering producten zijn specifiek ontwikkeld voor de fashion waardoor ze perfect aansluiten bij kleding groothandels en kleding winkels. Met de mode ERP software van IT's Perfect worden alle bedrijfsprocessen centraal bestuurd vanuit één centraal ERP systeem. Ook kunnen diverse additionele modules zoals een order Fashion App voor iPad en Android, een B2B Agenten webshop en een B2C webshop eenvoudig aangesloten worden. ERP Automatisering voor fashion in de cloud!

Fashion ERP systeem

Het Cloud ERP Systeem van IT's Perfect is gemaakt voor fashion. Alle processen van een fashion wholesaler zoals design, inkoop, verkoop, levering en facturatie zijn standaard functionaliteiten van het online ERP programma voor de mode. Groothandels kunnen vanuit 1 automatiseringssysteem alle bedrijfsprocessen inrichten, uitvoeren en monitoren.
Meer informatie

Sales App

Laat uw vertegenwoordigers en agenten orders invoeren met de iPad Sales App for Fashion van IT's Perfect. De app kan online en offline voororders en voorraad orders schrijven. Koppel de App aan het ERP systeem van IT's Perfect of uw eigen ERP systeem. Uw klanten plaatsen een handtekening en krijgen direct een bevestiging van de verkooporder via de e-mail.
Meer informatie

B2B Webshop voor agenten en klanten

Via de B2B Webshop welke specifiek voor fashion groothandel gemaakt is kunnen zowel agenten als klanten inloggen. Laat uw klanten direct orders schrijven uit uw voorraad, maar indien gewenst ook seizoenorders. Omdat uw klanten zelf inzicht krijgen in de verkooporder historie, maar ook in (openstaande)facturen zorgt de B2B webshop voor minder back-office werkzaamheden.
Meer informatie

B2C Webshop

De gekoppelde B2C webshop is ideaal voor groothandels of kleding winkels die snel een eigen webshop willen. Omdat de webshop gekoppeld is aan het ERP systeem en de kassa worden artikelen en voorraad realtime opgehaald. Verkopen van uw webshop worden verwerkt via het ERP systeem zodat u vanuit één logistiek systeem orders kunt versturen. Kies uw eigen template, betaalmethode en ga direct online!
Meer informatie

Leveranciersportal

Via de leveranciersportal heeft uw leverancier direct toegang tot alle door u gepubliceerde product - en inkooporderdata.Daarnaast kunt u binnen IT's Perfect rechtstreeks met uw leverancier communiceren. Geen afhankelijkheid van specifieke mensen met individuele mailboxen. Tenslotte kunt u uw leverancier toestaan om optioneel bepaalde waarden direct te laten aanpassen. Deze wijzigingen worden alleen doorgevoerd wanneer u deze accordeert.
Meer informatie

Retail kassa software

De kassa software van IT's Perfect is als cloud pakket beschikbaar voor een professionele touch kassa of iPad kassa. Door de gebruiksvriendelijke kassa winkel software is uniek in gebruiksvriendelijkheid en functionaliteiten. Van kleine retailers tot grote filiaalbedrijven, het retail kassasysteem is voor iedereen geschikt.
Meer informatie

Fashion software voor wholesale en retail automatisering

Met het ERP systeem van IT's Perfect worden alle productie processen centraal aangestuurd. Zowel wholesale als retail wordt in één ERP omgeving afgehandeld. Dit heeft als groot voordeel dat een mode groothandel eenvoudig een winkel kan openen maar ook dat we uitgebreide ondersteuning bieden voor de inkoop van een retailer, zelfs inclusief productie. Het centrale ERP systeem combineert het beste van wholesale en retail tot een zeer krachtig ERP software systeem

Wholesale Software

De wholesale software van IT's Perfect is specifiek ontwikkeld voor mode groothandels. Hierin worden alle processen van ontwerp tot aan productie, levering en facturatie afgehandeld. Diverse additionele modules zoals Product Data Management, Product Information Management, Workflow Management en het Ticket Systeem zorgen ervoor dat IT's Perfect zowel geschikt is voor kleine wholesalers als gevestigde namen. De gebruiksvriendelijke interface van het software systeem zorgt voor een korte implementatie tijd van het ERP systeem

Mode Kassa software 

Het kassa systeem van IT's Perfect is gemaakt voor kleding winkels. Alle eisen die een hedendaagse fashion retailer heeft zijn verwerkt in het kassa systeem zoals de koppeling met een eigen B2C Webshop, maar ook met externe webshops zoals Zalando en Amazon.

Fashion Order App

De vertegenwoordigers Order App voor kleding groothandels stelt vertegenwoordigers en agenten in staat om de collectie aan retailers te presenteren zonder dat hier samples voor nodig zijn. De App is beschikbaar voor Apple en Android en werkt zowel online als offline. Een vertegenwoordiger en agent kan zowel voororders als direct orders schrijven. Klanten bevestigen de order met een handtekening op de tablet. Door deze automatisering kan de druk op de back-office verminderd worden aangezien orders direct geschreven worden.


Tango shoes
Marc Mandemakers
De volledige online ondersteuning van elk proces binnen Tango in combinatie met de grote toegankelijkheid trok Tango over de streep. En daarmee is ook Tango Shoes klaar voor de toekomst. De grote toegankelijkheid van data, via verschillende dashboards, zijn voor Tango Shoes van grote toegevoegde waarde. Logistieke verwerking van prepacks, waarbij gebruik gemaakt wordt van een logistieke dienstverlener, moet vanuit de ERP omgeving worden aangestuurd.

Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten