Op 9 juni organiseert IT's Perfect de 1e editie van NextGeneration! Tijdens deze informele bijeenkomst maken we graag hernieuwd kennis met u, en bieden we u de mogelijkheid om met uw collega fashion entrepreneurs te sparren over de rol die de voortgang in technologie voor uw bedrijf kan betekenen!
Na een korte voorstelsessie van IT's Perfect, waarbij de innovatieve producten van IT's Perfect kort de revue zullen passeren, is er uitgebreid de gelegenheid om bij te praten. Met ons, en met uw collega modebedrijven. De markt verandert snel, en de behoeften om aan deze veranderende markt te voldoen veranderen eveneens. Bent u klaar voor de toekomst? 

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met het IT's Perfect team, op donderdag 9 juni, in Utrecht, vanaf 15:00. Naast een korte toelichting aangaande de achterliggende filosofie van IT's Perfect zullen we tevens een aantal product impressies verzorgen. Hiermee willen we u niet alleen in staat stellen om snel een goed en gedegen inzicht te verkrijgen in de mogelijkheden van IT's Perfect, er is tevens gelegenheid tot kennisdeling en networking tijdens de aansluitende borrel. We hopen u te verwelkomen op donderdag de 9e! Tot dan!
Contact us
Please fill out the enquiry form for more information and we'll get back to you soon
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Subscribe to our newsletter
Subscribe to receive our newsletter


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten