Fashion Wholesale
Fashion Wholesale
Als Fashion wholesaler bent u bezig met het ontwikkelen van uw kleding collecties, om deze in een zo kort mogelijke periode in de winkels te krijgen, op een zo efficient mogelijke wijze. Marge en time-to-market zijn de key factoren, waarbij u liefst zo weinig mogelijk voorraad houdt.
Fashion Retail
Fashion Retail
Als retailer in de mode wilt u beschikken over een eenvoudig kassa systeem, dat volledig is ontworpen om te voldoen aan uw modewensen. Daarnaast wilt u in uw backoffice op eenvoudige wijze inzicht hebben in uw omzetten, uw omloopsnelheden, en uw voorraad.
Private Label
Private Label
Als private label producent is het vastleggen van de connectie tussen artikel, klant, verkooporder en inkooporder van het grootste belang. En inzicht in de voortgang het proces van bestelling, naar productie, en tot uitlevering is de key factor binnen uw business,
Corporate Wear
Corporate Wear
Binnen de bedrijfskledingsbranche is het - onder andere - van het grootste belang dat u per medewerker van uw klant het juiste aanbod kan bieden, de juiste maten kunt vastleggen, eventuele vermakingen kunt doen, en de kleding desgewenst direct bij deze medewerker kunt afleveren.
Juwelry & Accessories
Juwelry & Accessories
U stelt uw collectie samen in een grote mate van diversiteit: verschillende materialen, verschillende maten, verschillende kleuren. Het verkrijgen van inzicht binnen deze grote hoeveelheid artikelen, of het nu gaat om order aantallen, voorraad of behoefte, is van het grootste belang.
Sportswear
Sportswear
U biedt een diversiteit aan producten: kleding, schoenen, wellicht zelfs hardware. En deze diversiteit aan producten biedt u nog eens aan in een diversiteit aan varianten. Collectie-matig, of never out of stock. In een zo kort mogelijke time-to-market, met een zo hoog mogelijke efficiëntie.
Schoenen
Schoenen
U wilt uw schoenen vast kunnen leggen binnen een lange maatrange. En (onderdelen van) deze maatrange wilt u kunnen aanbieden in prepacks, welke u op voorraad kunt houden, of in een keer kunt doorleveren. Uw voorraadadministratie, order intake, en logistiek moet hier volledig op ingespeeld zijn.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten