In uw dagelijks leven bent u gewend om de gehele dag al uw priv├ę - en de meeste van uw werkgerelateerde - zaken af te handelen met uw smartphone of tablet. U checkt uw email, u checkt uw instant messages, u werkt uw agenda bij, u bestelt een maaltijd voor vanavond bij die Italiaanse speciaalzaak, en u ziet dat u ongetwijfeld tussen half 6 en half 7 weer in de file zult staan. Dan krijgt een bericht: een vraag van uw agent aangaande een update van die vertraagde levering van 2500 spijkerbroeken uit Turkije..

U gaat zitten, opent uw laptop, start een VPN verbinding, start een remote desktop sessie, logt in, u opent uw programma, en zoekt naar de gevraagde levering, u wacht op het resultaat.. U heeft het antwoord, u whatsappt het antwoord naar de agent, u logt uit, en slaat uw laptop dicht, hopende dat dit de laatste vraag is die vandaag binnen komt. 

Iedereen gebruikt overal en altijd alle mogelijkheden die het internet bieden, in combinatie met de laatst beschikbare hardware. Wanneer we naar business software kijken lijkt dit ineens een stap te ver. Waarom? Waarom moeten modebedrijven nog steeds afhankelijk zijn van lokaal geinstalleerde zware oplossingen op eigen servers, met alle inefficientie en onderhoudskosten tot gevolg? In de meeste gevallen: het alternatief is een halve cloud oplossing welke alleen maar een gedeelte van de cloud droom waarmaakt, ofwel het alternatief is dusdanig kostbaar, dat u zich geremd ziet om deze stap naar de toekomst te maken.

Zou het niet fantastisch zijn wanneer uw volledige backoffice altijd beschikbaar is, op elk gewenst apparaat, en op elke plaats ter wereld. En zou het niet even fantastisch zijn wanneer deze backoffice beschikbaar is met alle extra applicaties die u nodig heeft, zoals een B2B of B2C shop, een online PDM portal, een ordertool voor uw vertegenwoordigers, een online POS voor uw winkels, en een eenvoudig te gebruiken BI tool, en dat al deze applicaties met een enkele klik in gebruik genomen kunnen worden? En zou het dan niet helemaal prachtig zijn wanneer al het bovenstaande ook nog eens expliciet voor en door de mode industrie is ontwikkeld? En wanneer dat dan ook nog eens tegen beheersbare kosten per maand zou kunnen....

Ik ben al 15 jaar op zoek naar dat soort oplossingen, en ik geloof dat ik ze eindelijk gevonden heb. Niet een van velen, maar een echt innovatieve cloud oplossing, die vanaf scratch gebouwd is op basis van de laatste technologie, en die al uw fashionwensen afdekt. IT's Perfect biedt dit alles, en meer.

En om die reden hoefde ik niet heel lang na te denken toen de mannen van IT's Perfect mij vroegen om hun team te komen versterken. En wanneer ik evalueer wat ik tot nu toe heb gezien, dan denk ik dat we alleen nog maar de basis van dit potentieel hebben uitgenut.

En dus, zonder verder oponthoud: Adapt the future, IT's Perfect!

Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten