Na onze succesvolle launch in september houden we u graag op de hoogte van onze innovatieve verovering van fashion land. Wie mochten we als nieuwe klant verwelkomen? En welke nieuwe functionaliteit is toegevoegd aan IT's Perfect? Of wilt u IT's Perfect zelf ervaren via een demo account? U leest het in onze november update
IT’s Perfect lanceert haar nieuwste module, PDM. Met deze module voor Product Data Management wordt de ontwikkel afdeling van een modebedrijf in staat gesteld om al haar style gerelateerde gegevens centraal vast te leggen.

Of het nu gaat om schetsen, ontwerpen, maatspecificaties, stuklijsten, materialen of welke andere data, alles kan online en centraal worden opgeslagen. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om alle processen gedurende de totstandkoming van het uiteindelijke artikel, zoals het sample proces en het produktieproces, in tijd te volgen. Bij afwijkingen kan tijdig worden bijgestuurd. En alle communicatie aangaande dit proces, intern en met de productielocatie, wordt centraal vastgelegd. IT’s Perfects PDM stroomlijnt uw design en productieproces, en is de onmisbare tool voor uw design afdeling.

Monique Collignon, designster van Haute Couture en van de confectie collectie ‘Collignon Couture Light’, neemt de volgende stap in haar groeiproces, het in gebruik nemen van een innovatief ERP product met volledig geintegreerde B2B en B2C shop: IT’s Perfect.

Bij het opnieuw veroveren van de markt moet gebruik gemaakt worden van de beste tools voorhanden. Efficiëntie bij order intake, volledig inzicht op elk moment, en mogelijkheden om direct bij te sturen op elk vlak, zijn hierbij van absolute noodzaak. IT’s Perfect biedt deze mogelijkheden, hierbij Monique Collignon ondersteunend richting een mooie toekomst!

Ninni Vi, leverancier van Dutch design meisjes kinderkleding en het Nederlandse merk voor de echte exclusieve sportieve trendsetter, maakt vanaf heden gebruik van de oplossingen van IT’s Perfect. De gebruiksvriendelijke interface in
implementatieperiode van enkele weken kon Ninni Vi van start met IT’s Perfect, en profiteert het optimaal van de 100% online oplossingen van IT’s Perfect.


Demo Wilt u zelf het gebruiksgemakt ervaren van IT's Perfect? Vraag dan nu een demo account aan, en we zullen u zo snel mogelijk toegang geven tot onze demo omgeving. Want, zien is geloven. En wij geloven dat u we u kunnen overtuigen, simpelweg door het te laten zien. Wilt u uzelf overtuigen? Of wilt u dat wij de demo voor u verzorgen? Klik dan hier om contact met ons op te nemen.
Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten