Adapt the future

Bent u net als velen zoekende naar een totale software oplossing voor de mode industrie, die uitblinkt door eenvoud, altijd beschikbaar is op elk moment van de dag, op elke plek in de wereld, of u nu een PC, een laptop, een tablet of een telefoon gebruikt?

Textilia: mac DashboardEen modebedrijf richt zich op mode, en IT moet het werk alleen eenvoudiger maken. Dat is het doel van IT’s Perfect. Daarbij gebruik makend van de nieuwste technieken, volledig online, en met de focus op een hoge gebruiksvriendelijkheid. Wij vragen niet hoe uw proces in elkaar steekt, wij weten dit. De medewerkers van IT's Perfect beschikken over jarenlange ervaring in de fashion en in IT.

De oplossing ondersteunt uw volledige proces. Dit stelt u als ondernemer in staat om elk moment van de dag, online, per laptop, tablet, of telefoon, inzicht te houden in alle bedrijfskritieke processen. Welke processen ondersteunt IT's Perfect exact? En welke functionaliteit biedt IT's Perfect overall?
Meer informatie over de bedrijfsprocessen die wij ondersteunen.Tango Shoes adapts the future
De volledige online ondersteuning van elk proces binnen Tango in combinatie met de grote toegankelijkheid trok Tango over de streep. En daarmee is ook Tango Shoes klaar voor de toekomst. “A journey of a thousand miles begins with a fabulous pair of Tango Shoes”. En deze reis wordt vanaf vandaag ondersteund door IT’s Perfect. De grote toegankelijkheid van data, via het gebruikt van verschillende dashboards die betrekking hebben op elke stap binnen het proces van Tango Shoes, zijn voor Tango Shoes van grote toegevoegde waarde. Waarbij men toegang heeft tot deze dashboards op elk denkbaar moment, op elke plek ter wereld, via een pc, laptop, tablet of smartphone. Logistieke verwerking van prepacks, waarbij gebruik gemaakt wordt van een logistieke dienstverlener, moet vanuit de ERP omgeving worden aangestuurd en is voor Tango Shoes van levensbelang. En communicatie met deze logistieke dienstverlener moet natuurlijk elektronisch plaats vinden. En uiteraard, Tango wil een standaard koppeling met haar boekhoudsysteem. Dit alles, en meer, wordt ondersteund door IT’s Perfect. Vandaar dat de keuze voor Tango niet ingewikkeld was: Tango adapts the future.
Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.

Buur Fashion kiest voor IT’s Perfect B2B Portal
Buur Fashion zocht voor haar damesmerken Yest, X-Two, Colletta, Norah en Ivy Beau een online portal voor haar klanten. Deze portal zou naast een overzichtelijke presentatie van de gehele collectie en beschikbare voorraden en een eenvoudige wijze van order invoer, over extra functionaliteit moeten beschikken. Zo moest het mogelijk zijn om volledig inzicht aan de klant te geven in zijn uitstaande facturen en totaal openstaand saldo en zijn pakbonnen, en hem in staat stellen een retour aan te maken. Dt alles geïntegreerd met het huidige ERP systeem. Na een gedegen vergelijk met andere producten koos Buur Fashion voor de B2B Portal van IT’s Perfect. Niet alleen dekt IT’s Perfect alle eerder beschreven functionaliteit, IT’s Perfect brengt meer: De gebruiksvriendelijke interface met zeer strakke uitstraling zorgt ervoor dat er weinig uitleg nodig is aan klanten, en de implementatie van de portal nam daarom weinig tijd in beslag. Klanten zien de portal van IT’s Perfect echt als een toevoeging, en de aftersales afdeling van Buur Fashion werd na de ingebruikname van de portal danig ontlast. En dus: ook Buur Fashion Adapts the future.
Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op.


The future is now. And IT’s Perfect.

De medewerkers van IT’s Perfect Solutios B.V. hebben jarenlang hun strepen verdient in de mode en in IT. Wij kennen uw proces, en wij kennen uw problematiek.
En wij onderkenden de noodzaak voor een innovatieve marktspecifieke oplossing, waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste online technieken, en waarbij licentie - en implementatiekosten beheersbaar zijn. Vanuit uw en onze kennis en ervaring creëerden wij iets perfects. Daarbij is uitgegaan van het feit dat een modebedrijf zich richt op mode, en dat IT het werk eenvoudiger moet maken, gebruik makend van de nieuwste technieken. Dit stelt de ondernemer in de mode industrie in staat om elk moment van de dag, online per laptop, tablet, of telefoon, inzicht te houden in alle bedrijfskritieke processen. Daarnaast levert IT’s Perfect B.V. volledig met IT’s Perfect geïntegreerde B2B en B2C webshops, welke middels een simpele druk op de knop kunnen worden geactiveerd. Met IT’s Perfect wordt een leemte gevuld in het aanbod van Fashion ERP oplossingen in de Nederlandse markt.

Contact opnemen
Wilt u meer weten over IT's Perfect, vul dan onderstaand formulier in of neem direct telefonisch contact met ons op
Sales
+31 85 - 016 017 5
sales.nl@itsperfect-solutions.com
Kerklaan 9B, 1251 JR Laren
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met updates vanuit IT's Perfect, meld u hieronder aan om deze nieuwsbrief te ontvangen


Wij gebruiken cookies
Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten